Wandpanelen

De akoestische wandpanelen van merkvloerenwinkel.nl toveren jouw ruimte om tot een warme en trendy basis. Accentueer een specifieke muur en creëer optische hoogte met deze nieuwste trend op woongebied! Zo'n wandpaneel of lattenwand is echter niet zomaar een stuk muurversiering; het is jouw persoonlijke stempel op het gebied van stijl én een slimme zet op het gebied van geluidscomfort. We hebben panelen in allerlei soorten, dus ontdek snel jouw favoriet bij merkvloerenwinkel.nl!

Toon Filter Verberg Filter
€   - 
Wis selectie
1 - 13 van 13 producten

Houten wandpaneel

Laat je creativiteit de vrije loop met de verschillende kleuropties die onze panelen jou en je woonruimte bieden. Of je nu kiest voor subtiele tonen die de rust benadrukken of voor donkere kleuren die de ruimte direct een warme gloed geven, de keuze is aan jou. En de mogelijkheden met betrekking tot montage zijn al even grenzeloos; horizontaal, verticaal of een creatieve mix van beide - ontdek de magie van kleur en vorm! We hebben panelen met ruimte tussen de latjes, maar ook flexibele panelen waarbij het hout juist strak tegen elkaar aanzit. Aan jou de keuze!

Ontdek ook ons aanbod PVC
 

Eenvoudig in montage, groots in resultaat

Het leuke aan de wandpanelen is dat je geen vakman hoeft in te huren. Het installeren kan je prima zelf! Met een beetje montagelijm of een paar schroeven zit het wandpaneel zo op je muur. Je kunt de panelen eenvoudig op maat zagen met een scherpe fijn-getande zaag, waardoor je de vrijheid hebt om jouw creatieve visie tot in de kleinste details uit te voeren. Of je je wandpaneel nu tot aan het plafond wilt laten reiken óf een lambrisering van hout wilt maken; onze latten zijn van alle markten thuis.

Geluidscomfort in stijl

Achter de verbluffende en stijlvolle buitenkant schuilt een slimme troef: de achterzijde van de panelen is bedekt met geluidsabsorberend vilt. Dit betekent niet alleen een visuele upgrade, maar ook een aanzienlijke verbetering van de akoestiek in jouw ruimte. Geniet van heldere gesprekken, verminder storende geluiden en ervaar een oase van geluidscomfort.

Ons aanbod laminaat
 

Houten wandpaneel | merkvloerenwinkel.nl
 

Wandbekleding: creatieve toepassingen

Van de woonkamer tot de slaapkamer, van kantoorruimtes tot fotostudio's - deze wandpanelen passen zich aan aan jouw unieke behoeften. Verberg een muur met oneffenheden, creëer een inspirerende werkplek of geef de ruimte rondom je tv een artistieke upgrade. De veelzijdigheid van deze panelen opent een wereld van creatieve toepassingen. Deze wandpanelen zijn bovendien niet alleen visueel verbluffend, maar ook vervaardigd met het oog op langdurig gebruik. Met hoogwaardige materialen draag je niet alleen bij aan de schoonheid van je ruimte, maar ook aan een duurzame toekomst.

Onze vloeraccessoires

Accentueren van breedte en lengte

Bij het vergroten van de breedte van een ruimte, gebruik je natuurlijk horizontale elementen zoals onze wandpanelen. Dit trekt de aandacht naar de zijkanten, waardoor de ruimte breder lijkt. Overweeg een accentmuur in een donkerdere kleur om diepte toe te voegen. Kies een muur die je wilt benadrukken, bijvoorbeeld de muur tegenover de ingang, voor een interessant effect. Plaats grote spiegels op strategische locaties, zoals tegenover ramen. Spiegels creëren een gevoel van diepte en reflecteren het licht, waardoor de ruimte opener lijkt. Kies voor een een lichte vloer. Dit weerkaatst het natuurlijke licht en geeft de illusie van een bredere ruimte.

Tip! Gebruik enkele grote meubelstukken in plaats van veel kleine. Dit voorkomt dat de ruimte vol lijkt en benadrukt de lengte of breedte.

Ons aanbod parket

Wandbekleding | merkvloerenwinkel.nl

Wandbekleding | merkvloerenwinkel.nl

Wandpaneel | merkvloerenwinkel.nl

Wandpaneel | merkvloerenwinkel.nl

Wandbekleding koop je op merkvloerenwinkel.nl

Kies voor de revolutie in wandbekleding en ontdek de betoverende wereld van akoestische wandpanelen. Transformeer jouw ruimte in een oase van stijl en comfort. Er gaat een hippe wereld voor je open... Ook voor het mooiste laminaat, PVCparket of een traprenovatieset ben je op merkvloerenwinkel.nl aan het juiste adres. Uiteraard is het een geweldig idee om de wandbekleding perfect aan te laten sluiten bij de kleur van je vloer, óf deze juist prachtig te laten contrasteren. Vragen? Neem contact met ons op!

Contact

VAKANTIE PERIODE
VAKANTIE PERIODE

Let op: Wij zijn van woensdag 10 juli t/m vrijdag 2 augustus telefonisch niet bereikbaar.
Het verwerken van geplaatste orders zal iets langer duren dan normaal.

Heb je een vraag? Stel deze via de e-mail en wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

merkvloerenwinkel.nl
info@merkvloerenwinkel.nl