Traprenovatie

Is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Met een traprenovatie set van merkvloerenwinkel.nl blaas jij jouw oude trap weer nieuw leven in. Misschien is je huidige trap wel heel gehorig, is de trapbedekking kapot of zitten er allemaal lelijke plekken op. Dan is de tijd aangebroken voor een metamorfose. Een trap is immers is vaak het visitekaartje van het huis. Bezoek dat jouw woning betreedt en de nieuwe trap ziet, zal direct opvallen dat je jouw gang naar een stijlvoller level hebt gebracht door deze renovatie. En met hulp van onze trapdelen kan jij dat helemaal zelf!

Toon Filter Verberg Filter
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 160 producten

Ambiant, Douwes Dekker, Trenovo en COREtec stairs traprenovatie sets

In ons assortiment vind je traptreden van Ambiant, Douwes Dekker, Trenovo en COREtec stairs. De treden van Ambiant en Douwes Dekker sluiten perfect aan bij de vloerdelen van deze merken. Heb je dus een PVC-vloer dit A-merk, dan raden we zeker aan eens een kijkje te nemen bij de traprenovatie producten. Je creëert een bijzonder mooie eenheid en een gevoel van ruimtelijkheid wanneer je vloer perfect aansluit op je trap. Ook de trendy traptreden van Trenovo en COREtec stairs zijn het overwegen waard. 

Een traprenovatie set van Ambiant bevat de volgende producten, goed voor 4 traptredes:

  • 2 stroken (55 cm x 130 cm)*
  • 4 stootborden (18 cm x 130 cm)
  • 4 trapneuzen (3,8 cm x 130 cm)

*Uit één strook kunnen 2 treden gehaald worden.

Wanneer je een trap met 12 treden hebt, heb je dus 3 sets nodig. Wij leveren jouw gewenste traprenovatie sets snel, goed verpakt en voor de beste prijs.

PVC traprenovatie
 

De voordelen van een laminaat of PVC traprenovatie

Een trap is vaak het onderschoven kindje in een woning. Er moet echter niet vergeten worden dat het toch echt een essentieel onderdeel van je huis is. We noemden het al even het visitekaartje. Zelfs al je trap er nog redelijk goed uitziet, kan 'ie toe zijn aan vervanging. Maakt je trap bijvoorbeeld heel veel geluid en wil je je slapende kinderen absoluut niet wakker maken? Of zijn je traptreden behoorlijk glad en ben je bang om (weer) van de trap te vallen? Tijd voor verandering! Met onze traprenovatie sets is dat verleden tijd. Er zitten namelijk heel wat voordelen aan een laminaat of PVC traprenovatie:

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Keuze uit verschillende dessins
  • Nette afwerking door gebruik van profielen*

*Vergeet niet om deze trapneus profielen mee te bestellen; deze zitten immers niet in de traprenovatie set.

Meer over PVC vloeren
 

Traprenovatie | merkvloerenwinkel.nl

Traprenovatie zelf doen? Geen probleem!

Wist je dat in principe al onze traptreden geluidsdempend zijn en een anti-sliplaag hebben? Daarnaast zijn ze ontzettend slijtvast, waardoor je zelfs na jarenlang gebruik geen gebruikssporen zult ontdekken. Belangrijk is wel dat je de trapdelen zorgvuldig verlijmt. Met de bijgeleverde instructies moet dat echter geen probleem zijn. Een trapspin of een trapsjabloon zijn wel essentieel. Daarmee kun je de maat van je huidige traptrede overnemen en overtekenen op je nieuwe trapdeel. Vervolgens is het een kwestie van uitsnijden en opplakken. Kind kan de was doen!

Onze laminaatvloeren
 

Een traprenovatie van vtwonen - Ambiant | merkvloerenwinkel.nl

Betonlook, houtdecor of ander motief?

Zoals je weet valt er op het gebied van vloeren vandaag de dag heel wat te kiezen. Laminaat- en PVC-vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Ditzelfde geldt voor onze traprenovatie sets. Is een houtmotief helemaal jouw ding of word je een stuk blijer van trapdelen in een betonlook? Of je van je trap nu juist een op zichzelf staande blikvanger wilt maken of perfect laten inblenden in jouw woning; er zit sowieso een set bij die jou kan bekoren. We hebben geregeld een leuke traprenovatie aanbieding in onze webshop. Houd merkvloerenwinkel.nl dus zeker in de gaten.

Onze profielen

Een traprenovatie set kopen bij merkvloerenwinkel.nl

Ben je overtuigd en wil je jouw trap ook een make-over geven? Klik rond, ontdek jouw favoriet en bestel direct je gewenste aantal sets. Wil je je trap aan laten sluiten op de rest van je woning? Ook voor allerlei soorten vloeren ben je bij merkvloerenwinkel.nl aan het juiste adres. Misschien wil je meer weten over laminaat, parket of overweeg je een pvc-vloer? Ontdek ons webshop aanbod of neem contact met ons op.

Contact

VAKANTIE PERIODE
VAKANTIE PERIODE

Let op: Wij zijn van woensdag 10 juli t/m vrijdag 2 augustus telefonisch niet bereikbaar.
Het verwerken van geplaatste orders zal iets langer duren dan normaal.

Heb je een vraag? Stel deze via de e-mail en wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

merkvloerenwinkel.nl
info@merkvloerenwinkel.nl