Bezorgen en afhalen

Bezorgen

Bij merkvloerenwinkel.nl zijn de bezorgkosten gratis bij een bestelling vanaf € 500,00 euro in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Onder een bestelling van € 500,00 euro zijn de bezorgkosten € 49,95 euro. Bij de bestelling geef je aan of je de bestelling wil komen afhalen. Kies je niet voor afhalen dan gaan wij er vanuit dat de bestelling bezorgd moet worden.

Na het plaatsen van de bestelling wordt, op werkdagen, binnen 24 uur contact opgenomen over de bezorg datum. Helaas kunnen wij geen exacte tijdstippen aangeven. Mocht het door overmacht toch niet lukken om de order op de afgesproken dag af te leveren, dan zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om een nieuw aflevermoment af te spreken. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen te kunnen leveren.

Uw order liever op afroep?

Heeft u de vloer niet direct nodig maar wilt u wel profiteren van de huidige prijs? Bestel uw vloer gemakkelijk in onze webshop en geef tijdens het bestel proces aan wanneer u het liefst uw vloer zou willen ontvangen.

Wanneer een bezorgafspraak niet door kan gaan, dient u dit minimaal 24 uur van te voren aan ons door te geven. Bij het niet tijdig afmelden van een gemaakte bezorgafspraak zijn wij helaas genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. De kosten variëren van € 30,00 - € 50,00 per bestelling.

De betaling geschied voorafgaand aan de levering. Dit is mogelijk door direct met iDeal te betalen of door middel van een bankoverschrijving.

Let op!

Controleer uw order bij ontvangst altijd op beschadigingen. Wanneer er beschadigingen zichtbaar zijn, zal dit direct gemeld moeten worden bij de chauffeur en bij ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade welke is ontstaan na het leveren van de order.
De goederen worden door ons geleverd d.m.v. een steekwagen en/of palletwagen tot de eerste deur van de begane grond. Deze dient wel bereikbaar te zijn met een steek en/of palletwagen. Voor verdere verplaatsing in uw woning dient u zelf zorg te dragen. 

AfhalenShowroom merkvloerenwinkel.nl

U kunt voor het afhalen van uw bestelling in Nootdorp eenvoudig een afspraak maken. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw bestelling klaar staat bij uw komst.

Bij het kiezen voor afhalen van uw bestelling zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken.
 

Adresgegevens:

merkvloerenwinkel.nl
Kruisweg 9a
2631 PE Nootdorp
info@merkvloerenwinkel.nl

EXTRA KORTING
Onze webshop is verhuisd!

De gehele maand Juli en Augustus, 5% extra kassakorting met kortingscode EXTRA5.