Bezorgen en afhalen

Bezorgen

Bij merkvloerenwinkel.nl zijn de bezorgkosten gratis bij een bestelling vanaf € 500,00 euro in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden in Nederland). Wij bezorgen een selectie van onze merken in België. Onder een bestelling van € 500,00 euro zijn de bezorgkosten € 49,95 euro. Bij de bestelling geef je aan of je de bestelling wil komen afhalen. Kies je niet voor afhalen dan gaan wij er vanuit dat de bestelling bezorgd moet worden.

Na het plaatsen van de bestelling wordt, op werkdagen, binnen 24 uur contact opgenomen over de bezorg datum. Helaas kunnen wij geen exacte tijdstippen aangeven. Mocht het door overmacht toch niet lukken om de order op de afgesproken dag af te leveren, dan zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om een nieuw aflevermoment af te spreken. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen te kunnen leveren.

Bezorgen in België

Sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid om een selectie van onze merken in België af te leveren. De afleverkosten voor de merken die wij leveren in België zijn niet anders dan die van Nederland. (Gratis bij een bestelling vanaf € 500,00)

Een merk laten leveren in België welke wij niet standaard versturen? Vraag een offerte aan en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Uw order liever op afroep?

Heb je de vloer niet direct nodig maar wil je wel profiteren van de huidige prijs? Bestel jouw vloer gemakkelijk in onze webshop en geef tijdens het bestel proces aan wanneer je het liefst de vloer zou willen ontvangen.

Wanneer een bezorgafspraak niet door kan gaan, dien je dit minimaal 24 uur van te voren aan ons door te geven. Bij het niet tijdig afmelden van een gemaakte bezorgafspraak zijn wij helaas genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. De kosten variëren van € 50,00 - € 75,00 per bestelling.

De betaling geschied voorafgaand aan de levering. Dit is mogelijk door direct met iDeal te betalen of door middel van een bankoverschrijving.

Let op!

Controleer de order bij ontvangst altijd op beschadigingen. Wanneer er beschadigingen zichtbaar zijn, zal dit direct gemeld moeten worden bij de chauffeur en bij ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade welke is ontstaan na het leveren van de order.
De goederen worden door ons geleverd d.m.v. een steekwagen en/of palletwagen tot de eerste deur van de begane grond. Deze dient wel bereikbaar te zijn met een steek en/of palletwagen. Voor de verdere verplaatsing van de vloer in de woning dien je zelf te verzorgen.

AfhalenShowroom merkvloerenwinkel.nl

Een nieuwe vloer bij ons afhalen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Maak met ons een afspraak en wij zullen er dan voor zorgen dat jouw bestelling klaar staat bij aankomst.

Bij het kiezen voor afhalen van de bestelling zullen wij contact pnemen om een afspraak te maken.
 

Adresgegevens:

merkvloerenwinkel.nl
Kruisweg 9a
2631 PE Nootdorp
info@merkvloerenwinkel.nl

KASSAKORTING
Wegens succes verlengd!

Tot 30 november 5% extra kassakorting op ons gehele assortiment.

Code: NOVEMBER