Bezorgen en afhalen

Bezorgen

Bij merkvloerenwinkel.nl zijn de bezorgkosten gratis bij een bestelling vanaf € 500,00* euro in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden in Nederland). Wij bezorgen een selectie van onze merken in België. Onder een bestelling van € 500,00 euro zijn de reguliere bezorgkosten € 29,95 euro*. Een aantal van onze producten versturen wij met pakketpost. Hiervan zijn de bezorgkosten € 8,95 euro.

*Op een aantal merken (o.a. Moduleo) vanuit ons assortiment is er een ander tarief van toepassing. De exacte bezorgkosten zullen in het winkelwagentje berekend worden.

Bij de bestelling geef je aan of je de bestelling wil komen afhalen. Kies je niet voor afhalen dan gaan wij er vanuit dat de bestelling bezorgd moet worden.

Na het plaatsen van de bestelling wordt, op werkdagen, binnen 24 uur contact opgenomen over de bezorg datum. Wanneer de order voorradig is is het mogelijk om binnen 5 werkdagen te leveren. 

Bezorgen in België

Sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid om een selectie van onze merken in België af te leveren. De afleverkosten voor de merken die wij leveren in België zijn niet anders dan die van Nederland. (Gratis bij een bestelling vanaf € 500,00)

Een merk laten leveren in België welke wij niet standaard versturen? Vraag een offerte aan en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Uw order liever op afroep?

Heb je de vloer niet direct nodig maar wil je wel profiteren van de huidige prijs? Bestel jouw vloer gemakkelijk in onze webshop en geef tijdens het bestel proces aan wanneer je het liefst de vloer zou willen ontvangen.

Let op!

De goederen worden door ons geleverd d.m.v. een steekwagen en/of palletwagen tot de eerste deur van de begane grond. Deze dient wel bereikbaar te zijn met een steek en/of palletwagen. De verdere verplaatsing van de vloer in de woning dien je zelf te verzorgen.
Onze vloeren worden over het algemeen altijd op een pallet geleverd. Je dient zelf zorg te dragen voor het correct afvoeren van de pallet.

Controleer de order bij ontvangst altijd op beschadigingen. Wanneer er beschadigingen zichtbaar zijn, zal dit direct gemeld moeten worden bij de chauffeur en bij ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade welke is ontstaan na het leveren van de order. De leveringen worden uitgevoerd door derde partijen en wij proberen zo goed mogelijk een indicatie door te geven van de verwachte aankomsttijd van de chauffeur. De bezorgtijden die wij doorgeven zijn te allen tijde onder voorbehoud. Wij zijn niet aansprakelijk voor onverwachte vertragingen die kunnen optreden tijdens de levering.

Wanneer een bezorgafspraak niet door kan gaan, dien je dit minimaal 48 uur van te voren aan ons door te geven. Bij het niet tijdig afmelden van een gemaakte bezorgafspraak zijn wij helaas genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. De kosten variëren van € 50,00 - € 75,00 per bestelling.

AfhalenShowroom merkvloerenwinkel.nl

Een nieuwe vloer bij ons afhalen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Maak met ons een afspraak en wij zullen er dan voor zorgen dat jouw bestelling klaar staat bij aankomst.

Bij het kiezen voor afhalen van de bestelling zullen wij contact opnemen om een afspraak te maken.
 

Adresgegevens:

merkvloerenwinkel.nl
Kruisweg 9a
2631 PE Nootdorp
info@merkvloerenwinkel.nl