PVC traprenovatie

Met PVC kan je niet alleen je vloer een prachtig nieuw uiterlijk geven; ook kan je je trap in een sfeervol jasje steken. Met een PVC traprenovatie set van merkvloerenwinkel.nl geef jij jouw oude, versleten, gehorige of gewoonweg saaie trap een fijne opknapbeurt. Zo sluit het visitekaartje van jouw woning goed aan bij de rest van je inrichting. De trap is immers veelal het eerste opvallende element dat je ziet wanneer je een woning betreedt. Met hulp van onze overzettreden, stootborden, trapwangen en andere benodigdheden kan jij dat helemaal zelf.

Toon Filter Verberg Filter
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 120 producten

Traprenovatie PVC: de voordelen

Een mooie trap zet de toon voor de rest van jouw interieur en zal een blijvende indruk achterlaten bij bezoekers. Een goed uitziende trap is wat jouw huis van die van de buren onderscheidt en zal die 'wow-factor'-reactie oproepen bij iedereen die komt en gaat. Traprenovatie sets zijn er in allerlei soorten en maten. Sowieso valt er op het gebied van kleur heel wat te kiezen, maar ook qua materiaal moet er een weloverwogen keuze worden gemaakt. Ga je voor PVC of laminaat? Net als bij hun vloeren valt er voor beiden iets te zeggen. Zo zijn PVC overzettreden naadloos, hebben ze een antislip toplaag en hebben ze geluiddempende eigenschappen. Weg met die slapeloze nachten door die krakende trap!

Laminaat traprenovatie
 

PVC Traprenovatie Ambiant vtwonen | merkvloerenwinkel.nl

Een PVC trap met behulp van Ambiant

Omdat PVC een flexibele kunststof is, is het toepassen van de treden een eitje. In ons assortiment vind je PVC overzettreden en stootborden van o.a. Ambiant. Beide merken produceren ijzersterke en slijtvaste PVC-treden die in allerlei dessins te verkrijgen zijn.

Een traprenovatie set van Ambiant bevat de volgende producten, goed voor 4 traptreden:

  • 2 stroken (55 cm x 130 cm)*
  • 4 stootborden (18 cm x 130 cm)
  • 4 trapneuzen (3,8 cm x 130 cm)

*Uit één strook kunnen 2 treden gehaald worden, waardoor uit de gehele set 4 treden gehaald kunnen worden.

Wanneer je een trap met 12 treden hebt, heb je dus 3 sets nodig. Vergeet echter niet om je trapneus profielen mee te bestellen; deze zitten immers niet in de traprenovatie set. Wij leveren jouw gewenste producten snel, stevig verpakt en voor de beste prijs.

Meer over PVC vloeren
 

Trap bekleden PVC

Eén van de grootste voordelen van een PVC traprenovatie is de eenvoudige installatie voor doe-het-zelvers. Dit is onder andere omdat het materiaal lekker licht en flexibel is. Hierdoor is het dus makkelijk op maat te snijden. Belangrijk is wel dat je de juiste maten van de 'oude' trap overneemt op de verschillende delen van de renovatie set. Dit doe je met behulp van een trapspin of -sjabloon. Verlijm de verschillende onderdelen en doe dit van onder naar boven. Begin met een stootbord en richt je daarna op de trede zelf. Met de bijgeleverde instructies moet dit echter geen probleem zijn. 

Onze laminaatvloeren
 

Trapdelen in allerlei designs

Houd je ontzettend van hout of kan een stoere betonlook je meer bekoren? Misschien wil je van je hal wel een lichte oase of juist een warm en donker coconnetje maken. De mogelijkheden wat betreft een PVC traprenovatie zijn eindeloos. Zoals je hierboven al hebt kunnen zien, hebben wij stootborden, trapwangen en overzettreden in talloze uitvoeringen. Zo kan je je vloer precies laten aansluiten bij jouw trap. Wist je dat Ambiant en Douwes Dekker bijpassende traprenovatie sets heeft? Heb je dus een PVC-vloer van dit A-merk, dan raden we zeker aan eens een kijkje te nemen bij de traprenovatie producten van deze merken.

Onze profielen

Een traprenovatie van vtwonen - Ambiant | merkvloerenwinkel.nl

Een PVC traprenovatie set kopen bij merkvloerenwinkel.nl

Een trap renoveren doe je gemakkelijk zelf met de PVC delen van merkvloerenwinkel.nl. Wil je ook je gehele woning een nieuwe jas geven? Ook voor een grote collectie A-kwaliteit PVC-vloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk hebben we ook andere soorten vloeren, zoals laminaat of parket. Ontdek ons online aanbod of neem contact met ons op.

Contact