PVC vloeren

Op zoek naar een mooie PVC vloer? Neem dan eens een kijkje in de webshop van merkvloerenwinkel.nl! PVC vloeren worden steeds populairder. Deze vloeren bieden u namelijk de uitstraling van hout of natuursteen en het gemak van kunststof. merkvloerenwinkel.nl is een erkende interieurspecialist in PVC vloeren.

De voordelen van PVC vloerenDe mooiste PVC vloeren koopt u bij Van der Goes

Het leggen van een PVC vloer kent vele voordelen. De vloeren hebben een realistische uitstraling. Het lijkt net of u natuursteen of hout heeft liggen. Daarnaast zijn de PVC vloeren:

  • Makkelijk schoon te houden
  • Vochtbestendig
  • Slijtvast
  • Brandvertragend
  • Ijzersterk, want de PVC vloeren zijn gemaakt van hard vinyl
  • Ideaal om vloerverwarming/koeling onder te leggen!

Houdt u het huis graag brandschoon? Dan is een hygiënische PVC vloer zeker iets voor u. Onze PVC vloeren hebben een sterke en harde toplaag, waardoor de vloeren veel minder snel slijten dan goedkopere PVC vloeren. De geluid- en warmte isolatie van onze vloeren is ook uitstekend. Bent u ook gevallen voor de uitstraling, het gemak en de duurzaamheid van onze PVC vloeren? Bestel ze direct in de webshop of kom langs in onze woonwinkel.

Ontdek de diverse mogelijkheden van onze PVC vloeren

De PVC vloeren van merkvloerenwinkel.nl zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Zo verkopen wij PVC vloeren voor iedere kamer in het huis; van de woonkamer tot aan de badkamer. Ieder huis en elk interieur is anders, daarom hebben wij een zeer brede collectie PVC vloeren in diverse kleuren. Bij ons vindt u zeker een geschikte vloer voor uw woning! Wilt u mooie patronen leggen? Ga dan voor PVC vloertegels met voegstroken. Maar u kunt ook kiezen voor PVC kliklaminaat. Bij dit laminaat zorgt de verbinding of klik er voor dat het product naadloos aan elkaar verbonden is. Daardoor ontstaan er geen naden. Past een lichte tint beter bij uw huiskamer of gaat u toch liever voor een mooie donkere vloer? Uw droomvloer gevonden in onze webshop? Bestel hem direct online!

Advies over het onderhoud van onze PVC vloeren

Onze PVC vloeren zijn erg gemakkelijk in onderhoud, maar geen enkele vloer is onderhoudsvrij. Door de vloer dagelijks te onderhouden blijft hij het mooist. Hier kunt u een wisser of een stofzuiger met een zacht mondstuk voor gebruiken. Daarnaast is het aan te raden om de vloer wekelijks te reinigen met een dweil of mop. U kunt er voor kiezen om één keer per jaar periodiek onderhoud uit te voeren. Hierbij wordt er een nieuwe beschermlaag aangebracht op de vloer.

Succes met het uitzoeken van een prachtige PVC vloer in onze webshop! Komt u er niet uit? Kom dan gerust even langs in onze showroom in Nootdorp!

 

Bezoek de webshop