Visgraatvloer

De mooiste visgraatvloeren koopt u bij merkvloerenwinkel.nl. Visgraatvloeren zijn terug van weggeweest en worden weer steeds populairder. Ze zien er mooi uit en zorgen daarnaast ook voor goede isolatie. Wanneer u uw visgraatvloer goed onderhoudt, gaat deze ook nog eens zeer lang mee!

Diverse soorten visgraatvloerenDe visgraatvloer is terug!

Een visgraatvloer is de perfecte basis voor uw wooninrichting. Bij deze bijzondere legmethode worden de houten delen in een visgraatpatroon gelegd. Het is belangrijk dat deze vloeren goed worden gelegd. Wij doen dit graag voor u! Gaat u voor modern of vindt u een robuuste uitstraling toch leuker? Bekijk onze verschillende opties:

  • Een visgraatvloer van lichte of donkere eikensoorten
  • Een visgraatvloer van parket
  • Een visgraatvloer van laminaat
  • Een visgraatvloer van PVC
  • Diverse andere houtsoorten die geschikt zijn om een visgraatvloer mee te leggen

Het leuke aan een visgraatvloer van echt hout is dat hout op geen enkele plek hetzelfde is! Bij dun materiaal, zoals laminaat en PVC, is het vaak nodig om eerst een ondervloer te leggen. Dit zorgt voor meer stabiliteit en isolatie. Een ondervloer maakt het ook mogelijk om vloerverwarming aan te brengen.

Bestel uw visgraatvloer nu online

U kunt natuurlijk onze showroom in Nootdorp bezoeken om onze visgraatvloeren te bekijken, maar wij hebben nu ook een vloerenwebshop. Hier ziet u in één oogopslag ons aanbod visgraatvloeren en diverse andere vloeren. Vergelijk de verschillende soorten hout en kleuren met elkaar en kies de perfecte vloer uit voor uw huis. U kunt uw nieuwe vloer direct bestellen. Zo koopt u een prachtige visgraatvloer zonder uw huis te hoeven verlaten!

Dé specialist op het gebied van vloeren

Bij merkvloerenwinkel.nl kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met vloeren en vloerbedekking. U koopt bij ons topkwaliteit PVC vloeren, prachtig parket en robuust hout. Heeft u niet zoveel ervaring met het leggen van een vloer? Wij doen dit graag voor u. Bij sommige vloeren is dit echter erg gemakkelijk. Onze deskundige medewerkers geven u in dit geval graag uitleg over de aanleg van uw nieuwe vloer. De verschillende delen waar kliklaminaat uit bestaat, hoeven bijvoorbeeld enkel aan elkaar geklikt te worden. Daarnaast vindt u bij ons een breed assortiment ondervloeren, plinten en accessoires. Koop nu uw nieuwe vloer bij merkvloerenwinkel.nl en maak uw huis weer een thuis.

Bezoek de webshop

VAKANTIE PERIODE
VAKANTIE PERIODE

Let op: Wij zijn van woensdag 10 juli t/m vrijdag 2 augustus telefonisch niet bereikbaar.
Het verwerken van geplaatste orders zal iets langer duren dan normaal.

Heb je een vraag? Stel deze via de e-mail en wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

merkvloerenwinkel.nl
info@merkvloerenwinkel.nl