Accessoires

Door het gebruik van de beste accessoires is het nu nóg makkelijk om zelf een vloer te leggen. Gebruik altijd de juiste accessoires bij de juiste vloer. Schaf bijvoorbeeld bijpassend gereedschap aan en zorg ervoor dat het juiste type lijm gebruikt worden bij het verlijmen van PVC. Ook voor plinten en profielen ben je bij merkvloerenwinkel.nl aan het juiste adres.

Toon Filter Verberg Filter
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 685 producten

Mooie plakplinten en chique hoge plinten

Eén van de belangrijkste accessoires die ook zeker niet in je winkelmandje mag ontbreken, is de plint. De plint is de kers op de taart en het puntje op de i. Zonder hoge plinten, dikke plinten, platte plinten en plakplinten is je vloer immers gewoonweg niet af. Ondanks dat het zo'n belangrijk, maar relatief simpel klusje is, is het plakken van de plinten voor velen iets waar flink tegenop wordt gezien. Het leggen van de PVC-, parket- of laminaatvloer was immers al een enorme klus. Toch mag de plint wat meer op een voetstuk worden geplaatst. In ons assortiment vind je zowel afgelakte MDF plinten als handige plakplinten in allerlei formaten en kleuren. Kies je voor klassiek ral9010 of juist voor moderne zwarte plinten? Ontdek de mogelijkheden!

Plinten


 

Lijm: lekker blijven plakken

Ga je je parketvloer verlijmen of heb je voor plak PVC gekozen? Dan moet je logischerwijs aan de slag met lijm! In ons assortiment vind je verschillende soorten (montage)lijm en kit, geschikt voor verschillende doeleinden. De lijm die je gebruikt voor je traprenovatie heeft immers niet hetzelfde effect als een lijm geschikt voor je plak PVC-vloer. Ook vind je voorstrijk in deze webshopcategorie. Pas als er een goede hechting plaats kan vinden, wordt het plakken van je vloer een succes. Door met voorstrijk aan de slag te gaan, verlaag je de absorptie en verbeter je de hechting van je lijm of egaline. Vergeet niet een lijmkam mee te bestellen!

Tip! Check altijd of het merk waarvan je de vloer koopt ook een bijpassende lijm heeft ontwikkeld. Dan ben je verzekerd van het beste resultaat. Zo niet, dan zijn er gelukkig zat universele lijmen waarmee jij jouw klus kan klaren. We adviseren uiteraard graag!

Lijm
 

Lijm kopen voor jouw plak PVC | merkvloerenwinkel.nl

Je vloer onderhouden

Goed onderhoud van je nieuwe aanwinst is essentieel wanneer je er lang, veel en intens van wilt genieten. Bij het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen houd je je vloer in topconditie. Sowieso is het goed om je laminaat, parket op PVC dagelijks te checken op stukjes steen, zand of vlekken. Die eerste twee kunnen lelijke krassen opleveren en die laatste wil je geen kans geven om in te trekken. Gebruik een zachte bezem of doek voor dit soort dagelijke onderhoud. Eerlijk is eerlijk: elke vloer zal na verloop van tijd gebruikssporen laten zien. Om je vloer weer nieuw leven in te blazen, vind je in onze webshop speciale onderhoudsmiddelen van merken als Quick-StepDouwes Dekker en Sense. Deze middelen zijn ontwikkeld om jouw vloer weer een frisse look te geven alsof 'ie net is gelegd. Ze beschermen de toplaag, zodat zijn matte look en levensechte print behouden blijft. Gebruik zo’n reinigingsmiddel in combinatie met een licht vochtige dweil.

Onderhoudsmiddelen
 

Accessoires voor je laminaatvloer kopen? | merkvloerenwinkel.nl

Onderhoudsmiddelen, plinten en meer accessoires koop je bij merkvloerenwinkel.nl

Naast bovengenoemde accessoires, vind je op merkvloerenwinkel.nl ook een hoop andere producten waarmee je je vloer nóg makkelijker kan leggen. Denk bijvoorbeeld aan egaline om de basisvloer te egaliseren of het gereedschap dat je nodig hebt om lijm aan te brengen of je plakplinten te knippen. Ook verkopen we overgangsprofielen waarmee je een mooie overgang tussen twee vloeren kunt maken of een hoogteverschil weg kan werken. Tevens zijn er profielen voor op een trap. Klik rond en ontdek daarnaast meer over ons PVClaminaat, parket of onze traprenovaties. Bij vragen staan we voor je klaar.

Contact