Veel gestelde vragen

Meer weten over onze service maar staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je direct verder:

info@merkvloerenwinkel.nl

Lees meer...

Overweeg jij om een laminaatvloer te (laten) leggen? Briljant idee! Wel is het slim je goed te laten informeren over de voor- en nadelen van dit soort vloerbedekking. Daarom heeft merkvloerenwinkel.nl de meestgestelde vragen over laminaat voor je op een rijtje gezet.

Lees meer...

Geef je huis een prachtige en praktische basis met onze PVC-vloeren. Heb je een vraag over PVC in het algemeen of kan je wel wat advies gebruiken? Wie weet beantwoorden we jouw vraag wel in deze FAQ's. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag bij de zoektocht naar jouw perfecte vloer.

Lees meer...

Met ons lamelparket maak je van je woning écht iets bijzonders. Toch kunnen we ons voorstellen dat er een aantal vragen bij je te binnen schieten over dit soort vloerbedekking. In hoeverre is parket echt hout, hoe zit het met de installatie en hoe moet ik zo'n vloer onderhouden? Hier proberen we je antwoord te geven op al dit soort algemene vragen!

Lees meer...

Een traprenovatie kan verschillende voordelen bieden. Ten eerste kan het de uitstraling van je huis aanzienlijk verbeteren. Een traprenovatie kan ervoor zorgen dat je trap er weer als nieuw uitziet en perfect past bij de stijl van je interieur. Daarnaast kan een traprenovatie ook zorgen voor extra veiligheid. Meer weten over traprenovaties? We vertellen het je hier!

Lees meer...