Merk in de spotlight: Hollandsche Vloeren

Lamelparket van Hollandsche Vloeren

Vandaag zetten wij van merkvloerenwinkel.nl een merk in de spotlight dat bekend staat om zijn schitterende collectie lamelparket: Hollandsche Vloeren! Deze vloeren van eigen bodem zijn een lust voor het oog en hebben de superkracht om jouw basic woning om te toveren in een sfeervol paradijs. Laten we eens duiken in de wereld van Hollandsche Vloeren en ontdekken wat deze vloeren nu zo speciaal maakt én waarom ze absoluut het overwegen waard zijn.

Ons aanbod Hollansche Vloeren


 

Waarom kiezen voor echt hout?

Houten vloeren blijven ongekend populair vanwege hun tijdloze schoonheid en natuurlijke uitstraling. Het warme gevoel onder de voeten en de unieke textuur en kleurschakeringen van het hout creëren een sfeervolle ambiance in elke ruimte. Bovendien zijn houten vloeren duurzaam en kunnen ze generaties lang meegaan bij regelmatig onderhoud. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en met de juiste behandeling kunnen ze keer op keer worden opgefrist. Of het nu gaat om een klassieke of moderne inrichting, een houten vloer voegt altijd een vleugje natuurlijke elegantie toe aan elke woning, en dat is waarom ze nog steeds zo geliefd zijn bij velen - en Hollandsche Vloeren heeft voor ieder wat wils.

Ons aanbod lamelparket


 

De collectie van Hollandsche Vloeren

Eén van de grootste voordelen van zo'n Hollandsche Vloer is dat er nogal wat te kiezen valt, zonder overweldigd te raken. Je kunt kiezen uit maar liefst 31 verschillende echt houten vloeren in diverse formaten en legpatronen. De planken zijn bovengemiddeld breed, met een gemiddelde breedte van 22 cm en een lengte van 195 tot 240 cm. Dankzij dit extra grote formaat komt het hout nog beter tot zijn recht en krijgt je vloer die indrukwekkende uitstraling waar je natuurlijk naar op zoek bent. Daarnaast zijn er ook visgraatpatronen beschikbaar, in zowel 12 x 60 cm als 18 x 90 cm, en zijn er vloeren met stroken van 12 x 120 cm. Voor elke smaak en stijl is er een passende vloer te vinden.

Ook fijn: wat Hollandsche Vloeren nóg specialer maakt, is dat al hun vloeren direct klaar zijn voor gebruik. Je hoeft na het leggen geen lak- of waslaag aan te brengen. Je nieuwe vloer is dus direct klaar om van te genieten!

Hufterproof lamelparket

Vieze vloer? Dankzij het egale oppervlak kunnen stof en los vuil gemakkelijk verwijderd worden met een stofwisser of -zuiger. Je hebt dus altijd een schone vloer met minimale inspanning. Bovendien zorgt de combinatie van de stabiele berkenmultiplex drager en de massief eiken toplaag ervoor dat je minstens 30 jaar lang van je vloer kunt genieten. Dat is nog eens duurzaamheid! Een ander voordeel van Hollandsche Vloeren is de goede kras- en vlekbestendigheid. Dankzij de twee lagen met UV-licht uitgeharde hardwaxolie zijn deze vloeren bestand tegen normaal gebruik en kunnen ze wel tegen een stootje. Ideaal wanneer er spelende kinderen of enthousiaste honden in huis rondhuppelen. Mochten er toch krassen ontstaan, dan is het mogelijk om deze plaatselijk te repareren. Zelfs vlekken van koffie, wijn en cosmetica vormen geen probleem. Het is wel belangrijk om vlekken altijd direct te verwijderen, zodat je vloer zijn prachtige uitstraling behoudt.

Maak een statement met een merkvloer: kies voor lamelparket van Hollandsche Vloeren!

 Links: Hollandsche Vloeren - Gerrit Smit plank (Parket) 03586. Rechts: Hollandsche Vloeren - Hendrik Visser visgraat (Parket) 03562. Rechtsboven: Hollandsche Vloeren - Gerrit Janssen plank (Parket) 03583. 

Handig! Met de juiste ondervloer en installatie zijn deze vloeren zeer geluidsarm, zowel in de ruimte zelf als naar je benedenburen toe. 

Duurzame Hollandsche Vloer

En laten we vooral het milieu niet vergeten. Hollandsche Vloeren is gecertificeerd volgens Cradle to Cradle Certified™ Brons. Dit internationaal erkende milieukeurmerk waarborgt dat alle materialen van een product kunnen worden hergebruikt in een nieuw product of als grondstof kunnen dienen. Hollandsche Vloeren scoort op alle fronten uitstekend, van samenstelling van materialen tot duurzaam waterbeheer en sociale rechtvaardigheid. Met een Hollandsche Vloer draag je dus niet alleen bij aan een prachtig interieur, maar ook aan een betere wereld waar ontbossing wordt voorkomen en dieren en planten hun leefgebieden behouden.

Lamelparket kopen doe je op merkvloerenwinkel.nl

Kortom, Hollandsche Vloeren is een merk dat zich onderscheidt door zijn prachtige collectie lamelparket. Met een breed aanbod aan stijlen en formaten, kant-en-klare afwerking en uitstekende eigenschappen zoals krasbestendigheid, geluidsarmte en onderhoudsvriendelijkheid, zijn deze vloeren perfect voor ieder huis. Daarnaast draag je met een Hollandsche Vloer ook bij aan een duurzame toekomst. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de schoonheid van Hollandsche Vloeren. Je zult er jarenlang plezier van hebben en elke dag genieten van een prachtige vloer die een warme sfeer en stijlvolle uitstraling aan je huis geeft!

Contact