Legservice

Je hebt in onze online vloerenwinkel een geweldige merkvloer uitgekozen, maar zou deze het liefst door echte vakmensen laten leggen. Zoek niet verder: maak gebruik van de legservice van merkvloerenwinkel.nl! Wij werken nauw samen met professionals die er alles aan doen om jou van A tot Z te ontzorgen. merkvloerenwinkel.nl heeft een samenwerking met BACOVLOEREN die deze legservice volledig op zich neemt. Van het inmeten tot aan het plakken van de plinten; zij nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je puur hoeft te focussen op het woonplezier. Natuurlijk bieden we je deze service aan voor een eerlijke prijs.

Let op! De inmeetkosten bedragen 25 euro, maar deze krijg je retour op de legofferte na akkoord. We hebben een servicegebied van 50 km rondom Den Haag. Woon je daar net buiten? In overleg kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Hoe werkt onze legservice?

Heb je een PVC-, parket- laminaatvloer of traprenovatie op het oog? Wij zorgen ervoor dat jouw woondroom tot in de puntjes wordt verwezenlijkt.
Hoe het werkt?

✓ Klik op de bovenstaande categorieën om te zien wat de service precies inhoudt.
✓ We vertellen je graag welke zaken we voor je uit handen kunnen nemen en geven je een indicatie van de prijs.
✓ Je kunt zo zelf een schatting maken van de kosten en middels het formulier een afspraak inplannen.
✓ Onze vakman komt langs om de ruimte in te meten.
✓ Hieruit volgt een advies met betrekking tot de aanschaf van bijpassende producten (denk aan een ondervloer, egaline of plinten).
✓ Er wordt een offerte opgemaakt.
✓ Bij akkoord wordt de levering in gang gezet en zal in samenspraak een aflever- en legafspraak worden ingepland.