Laminaat leggen

merkvloerenwinkel.nl wil jou zo zorgeloos mogelijk van je nieuwe laminaatvloer laten genieten. Ontdek daarom onze legservice! Wanneer jij je laminaat door één van onze professionals laat leggen, ben je van aankoop tot aan het (her)inrichten van je woning volledig ontzorgd. Wij willen immers dat jij straks volkomen stressvrij van jouw droomvloer kunt genieten. Van het leggen van een ondervloer tot het plaatsen van de plinten; onze vakmensen nemen je al dat werk uit handen. Ontdek hieronder de lijst met de services die we aanbieden. Ook zie je direct de prijzen van de verschillende onderdelen, zodat je zelf vast een grove berekening kunt maken van de kosten. Na het inmeten zorgen wij voor een precieze offerte.

Prijzen

Laminaat leggen - rechte plank (incl. leggen ondervloer op rol)   € 14,50 per m2 
Laminaat leggen - visgraat (incl. leggen ondervloer op rol)   € 32 per m2                 
MDF hoge plint plaatsen (inclusief montage kit)   € 9 per meter
MDF hoge plint afkitten (inclusief acrylaat kit)   € 3 per meter
Platte plint plaatsen   € 3 per meter
     

Laminaat leggen? merkvloerenwinkel.nl helpt je!

Hoe werkt deze legservice?

✓ Onderaan de pagina vind je een formulier. Vul dit zo precies mogelijk in. 
✓ Wij maken een inmeetafspraak.
✓ Hieruit volgt een advies met betrekking tot de aanschaf van bijpassende producten.
✓ Er wordt een offerte opgemaakt.
✓ Bij akkoord wordt de levering in gang gezet en zal in samenspraak een aflever- en legafspraak worden ingepland.

Meer over laminaat

Let op! De inmeetkosten bedragen 25 euro (te betalen tijdens de inmeting), maar deze krijg je retour op de legofferte na akkoord. We hebben een servicegebied van 50 km rondom Den Haag. Woon je daar net buiten? In overleg kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Achtergrond

Goed om te weten

Een vast onderdeel van onze service is dat wij ook de perfecte ondervloer voor je regelen. Zo hoef je zelf geen materialen in te kopen én kunnen wij je garanderen dat je nieuwe laminaatvloer ook echt op de juiste wijze wordt gelegd, zonder gedoe achteraf. Ook de eventuele kit voor de plinten regelen wij. Handig toch?

Ook fijn! Wij rekenen puur met het daadwerkelijke aantal vierkante meters van de ruimte. Vaak wordt er gekeken naar het aantal vierkante meter vloer, inclusief zaagverlies. Wij doen dit niet en zullen je dus niet op extra kosten jagen. De ruimte is het uitgangspunt.

Geïnteresseerd in onze legservice?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat wij met je gegevens aan de slag kunnen. We zullen je benaderen wanneer we meer informatie ontvangen en/of een inmeetafspraak willen plannen.

Velden met * zijn verplicht.