Klik PVC leggen

Laat jouw klik PVC-vloer door vakmensen leggen! Zo ben jij van aankoop tot plaatsing ontzorgd en kan je straks volkomen stressvrij van jouw droomvloer genieten. merkvloerenwinkel.nl biedt je optimaal comfort! Van het leggen van een ondervloer tot het plaatsen van de plinten; onze professionals nemen graag al je zorgen uit handen. Ontdek hieronder de lijst met de services die we aanbieden. Ook zie je direct de prijzen van de verschillende onderdelen, zodat je zelf vast kunt berekenen wat de legservice je ongeveer gaat kosten. Na het inmeten zorgen wij voor een precieze offerte.

Prijzen

Klik PVC leggen - rechte plank   € 14,50 per m2 
Klik PVC leggen - visgraat   € 32 per m2                 
MDF hoge plint plaatsen (inclusief montage kit)   € 9 per meter
MDF hoge plint afkitten (inclusief acrylaat kit)   € 3 per meter
Platte plint plaatsen   € 3 per meter
     

Klik PVC leggen? merkvloerenwinkel.nl helpt je!

Achtergrond

Hoe werkt onze legservice?

✓ Onderaan de pagina vind je een formulier. Vul dit zo precies mogelijk in. 
✓ Wij maken een inmeetafspraak.
✓ Hieruit volgt een advies met betrekking tot de aanschaf van bijpassende producten.
✓ Er wordt een offerte opgemaakt.
✓ Bij akkoord wordt de levering in gang gezet en zal in samenspraak een aflever- en legafspraak worden ingepland.

Meer over PVC

Let op! De inmeetkosten bedragen 25 euro (te betalen tijdens de inmeting), maar deze krijg je retour op de legofferte na akkoord. We hebben een servicegebied van 50 km rondom Den Haag. Woon je daar net buiten? In overleg kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Goed om te weten

Heb je voor klik PVC zónder geïntegreerde ondervloer gekozen? Een vast onderdeel van onze service is dat wij de perfecte ondervloer voor je regelen. Zo hoef je zelf geen materialen in te kopen én kunnen wij je garanderen dat je nieuwe PVC-vloer ook echt op de juiste wijze wordt gelegd, zonder gedoe achteraf. Ook de eventuele kit voor de plinten regelen wij. Handig toch?

Ook fijn! Wij rekenen puur met het daadwerkelijke aantal vierkante meters van de ruimte. Vaak wordt er gekeken naar het aantal vierkante meter vloer, inclusief zaagverlies. Wij doen dit niet en zullen je dus niet op extra kosten jagen. De ruimte is het uitgangspunt.

Geïnteresseerd in onze legservice?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat wij met je gegevens aan de slag kunnen. We zullen je benaderen wanneer we meer informatie ontvangen en/of een inmeetafspraak willen plannen.

Velden met * zijn verplicht.