Onze 3 favoriete vloertrends van 2023!

vtwonen patroonvloer kopen? Je vindt het op merkvloerenwinkel.nl

Wil jij jouw woning voorzien van een trendy touch? Ga voor een eigentijdse vloer van merkvloerenwinkel.nl! Onze webshop puilt uit van de woontoppers en dus kunnen we ons voorstellen dat het zo makkelijk nog niet is om je ultieme favoriet te vinden. Geen zorgen! Wij willen je graag kennis laten maken met 3 vloertrends die op dit moment de show stelen. Van speelse PVC patroonvloeren tot stoere betonlook laminaatvloeren, we hebben voor elk interieur de perfecte keuze. Klaar voor wat inspiratie?

1. PVC patroonvloeren: speels en stijlvol

Als je denkt aan een patroonvloer kom je waarschijnlijk al gauw uit bij visgraat of wildverband. Heb je echter wel eens gehoord van een Versailles vloer? Dit unieke patroon kan het best worden omschreven als gevlochten hout in een prachtig vierkant kader. Het is eigenlijk gewoon een kunstwerk op de vloer, dat je huis direct een koninklijke klasse geeft. De oorsprong van het Versailles-patroon ligt in de Middeleeuwen, waar het onder andere werd toegepast in het beroemde paleis van Versailles, vandaar de naam. Vroeger waren dit soort vloeren van hout, maar tegenwoordig is PVC dé vloer die bekend staat om zijn vele natuurgetrouwe uitvoeringen. Ontdek zeker de Royal polar vloer van vtwonen!

Ons aanbod PVC


 

Voordelen van PVC

PVC is er in verschillende patronen, variërend van klassiek tot modern, en alles daartussenin. Onze PVC patroonvloeren zijn echter niet alleen verbluffend qua esthetiek, maar bieden je ook tal van praktische voordelen. PVC is eenvoudig te reinigen, slijtvast en bestand tegen vocht. Hierdoor is je favoriete plak of klik PVC ideaal voor drukke huishoudens of vochtige ruimtes. Meteen  PVC patroonvloer geef je je interieur een levendige en persoonlijke uitstraling, terwijl je geniet van de gemakken van een moderne vloer.

2. Houten Hongaarse punt: elegante verfijning

Als je op zoek bent naar een vloer die tijdloze elegantie uitstraalt, dan is de houten Hongaarse punt absoluut een trend om te overwegen. Deze vloerstijl heeft zijn oorsprong in de prachtige oude paleizen van Hongarije en heeft de tand des tijds doorstaan als een symbool van verfijning en klasse. De houten Hongaarse punt creëert een visueel verbluffend patroon, waarbij de planken in een hoek van 45 graden worden gelegd. Het resultaat? Een parketvloer die zowel luxe als warmte uitstraalt.

Hongaarse punt parket


 

Eindeloos variëren met een Hongaarse punt vloer

Met de houten Hongaarse punt kun je eindeloos variëren met verschillende houtsoorten en afwerkingen om de perfecte sfeer te creëren voor je interieur. Of je nu gaat voor een lichte eikenhouten vloer voor een Scandinavische uitstraling of een rijke donkere houtsoort voor een klassieke ambiance, de houten Hongaarse punt geeft je de vrijheid om je persoonlijke stijl te uiten. Dus, laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van deze vloertrend en geef je interieur een vleugje elegantie!

Maak een statement met een merkvloer!

Links: Floorlife - Silver lake 7502 Rustiek naturel geolied (Parket). Rechts: Quick-step - Muse - MUS5494 Botanisch beton (Laminaat).


3. Betonlook laminaat: industriële basis

Wil je een industriële uitstraling creëren, zonder de kosten en moeite van een gietvloer? Dan is betonlook laminaat de perfecte keuze! Deze vloertrend heeft de designwereld veroverd met zijn moderne en strakke uitstraling. Het imiteert perfect de ruwe charme van beton, met zijn subtiele textuur en neutrale kleuren. Betonlook laminaat voegt een vleugje coolheid toe aan elk interieur, of het nu gaat om een minimalistische loft of een eigentijdse woonkamer.

Blog: meer over betonlook laminaat


 

Onderhouds- en budgetvriendelijk laminaat

Wat betonlook laminaat zo geweldig maakt, is dat het niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens zeer praktisch. Laminaat is gemakkelijk te onderhouden, krasbestendig en duurzaam. Bovendien is het eenvoudig te installeren, waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe vloer. Dus, als je op zoek bent naar een vloer die je interieur een trendy uitstraling geeft, maar toch betaalbaar en gemakkelijk te onderhouden is, dan is betonlook laminaat de juiste keuze voor jou!

Merkvloer kopen? Bij merkvloerenwinkel.nl ben je aan het juiste adres!

De drie vloertrends van dit moment staan klaar om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu kiest voor een speelse PVC patroonvloer, de elegante houten Hongaarse punt of de trendy betonlook laminaatvloer, bij merkvloerenwinkel.nl vind je de beste A-merk vloeren voor geweldige prijzen. Dus, laat je creativiteit de vrije loop en geef je huis de vloer die het verdient. Bij merkvloerenwinkel.nl staan we voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer die past bij jouw stijl en behoeften. Waar wacht je nog op? Ontdek de vloertrends van dit moment en transformeer je interieur...

Contact

BEREIKBAARHEID
BEREIKBAARHEID

Let op: Wij zijn van maandag 29 april t/m donderdag 2 mei telefonisch niet bereikbaar.

Heb je een vraag? Stel deze via de e-mail en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

merkvloerenwinkel.nl
info@merkvloerenwinkel.nl