Interieurtrend onder de loep: betonlook laminaat

Interieurtrend onder de loep: betonlook laminaat

Een vloer is zoals je weet de basis van je interieur. Daarom is het belangrijk dat je voor een vloer gaat die precies past bij jouw smaak en stijl. Voor alle stoere types onder ons is er het betonlook laminaat. Deze trendy vloer is de perfecte basis voor een interieur dat eigentijds, modern, minimalistisch of industrieel is. Durf jij het aan laminaat met een betonlook te leggen? In dit blogartikel lees je meer over deze toffe trend.

De voordelen van laminaat

Sowieso moet genoemd worden dat laminaat nog steeds een bijzonder goede keuze is wanneer het op vloeren aankomt. Laminaat is mooi, sterk en de print tegenwoordig niet van echt te onderscheiden. Het heeft de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding en is zeer makkelijk te onderhouden. Daarnaast is het, zelfs als je geen kluservaring hebt, zeer eenvoudig te leggen. Het handige kliksysteem maakt dat je de vloerdelen als een puzzel in elkaar kunt klikken.

Blog: de voordelen van laminaat


 

Laminaat tegels

Laminaat is er in verschillende soorten, kleuren en maten. Ga je voor een rechte plank, een visgraat vloer of is de laminaat tegel meer jouw ding? Als je fan bent van de betonlook vloer kunnen we ons voorstellen dat tegel laminaat aan jouw wensen zal voldoen. Dit is omdat deze vloerdelen de uitstraling van steen hebben, maar niet de negatieve aspecten van een echte tegelvloer hebben. Een vloer van écht beton is enorm hard en voelt niet comfortabel aan de voeten. Tevens kan een betonnen vloer scheuren en kan de kleur vervagen. Een laminaatvloer is veel goedkoper en kan je leggen waar jij maar wilt.

Ons assortiment laminaat


 

Laminaat betonlook: origineel en eigentijds

Waar de houtlook vroeger de standaard was, denken we anno nu veel minder in hokjes. Er is een wereld aan laminaatvloeren te ontdekken op merkvloerenwinkel.nl! Tegel laminaat met de uitstraling van beton is momenteel hipper dan hip. Dit komt omdat de betonlook vloer prachtig te combineren is met allerlei meubels. Beton laminaat heeft de kracht om volop aanwezig te zijn, zonder dat het de rest van je interieur overschreeuwt. Ondanks het harde en koude materiaal heeft beton in laminaatvorm een zachte en warme uitstraling, zonder poespas.

Laminaat betonvloer | merkvloerenwinkel.nl

Betonlook laminaat kopen bij merkvloerenwinkel.nl

De tekening in ons laminaat met betonlook geeft het een authentieke en natuurgetrouwe look. Ga je voor een donkere variant of voor vloerbedekking in lichtgrijze tint? Ontdek ons assortiment! Ook voor betonlook PVC ben je bij ons aan het juiste adres. PVC is nét zo makkelijk te leggen als laminaat en deelt ook vele voordelen met zijn vloerbroer. Klik rond in onze webshop en zoek de vloer van jouw dromen uit. Wil je meer weten over ons aanbod betonlook vloeren? We zijn telefonisch bereikbaar voor advies, informatie en inspiratie en helpen je graag jouw perfecte laminaat, PVC of parket te vinden.

Tip! Na het aanklikken van het gewenste product vind je een rekenhulp welke gemakkelijk uitrekent hoeveel pakketten je nodig hebt. Wij rekenen met 5% zaagverlies voor een rechte plank vloer.

Contact