Parket leggen

Leuk dat je interesse hebt in onze legservice voor een parketvloer! Van het regelen van de juiste ondervloer tot aan het plakken van de plinten; onze professionele vakmensen nemen graag al je zorgen uit handen. Ontdek hieronder de lijst met de services die we aanbieden. Ook zie je direct de prijzen, zodat je zelf vast een schatting kan maken van de waarschijnlijke kosten. Na het inmeten kunnen we je een precieze offerte sturen.

Parket leggen? merkvloerenwinkel.nl helpt je!

Hoe het werkt

✓ Onderaan de pagina vind je een formulier. Vul dit zo secuur mogelijk in. 
✓ Wij maken een inmeetafspraak.
✓ Hieruit volgt een advies met betrekking tot de aanschaf van bijpassende producten.
✓ Er wordt een offerte opgemaakt.
✓ Bij akkoord wordt de levering in gang gezet en zal in samenspraak een aflever- en legafspraak worden ingepland.

Meer over parket

Let op! De inmeetkosten bedragen 25 euro (te betalen tijdens de inmeting), maar deze krijg je retour op de legofferte na akkoord. We hebben een servicegebied van 50 km rondom Den Haag. Woon je daar net buiten? In overleg kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Achtergrond

Goed om te weten

Een vast onderdeel van onze service is dat wij ook de perfecte ondervloer voor je regelen. Zo hoef je zelf geen materialen in te kopen én kunnen wij je garanderen dat je nieuwe aanwinst ook echt op de juiste wijze wordt gelegd, zonder gedoe achteraf. Ook de eventuele kit voor de plinten regelen wij. Wel zo makkelijk toch?

Ook fijn! Wij rekenen puur met het daadwerkelijke aantal vierkante meters van de ruimte. Vaak wordt er gekeken naar het aantal vierkante meter vloer, inclusief zaagverlies. Wij doen dit niet en zullen je dus niet op extra kosten jagen. De ruimte is het uitgangspunt.

Geïnteresseerd in onze legservice?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat wij met je gegevens aan de slag kunnen. We zullen je benaderen wanneer we meer informatie ontvangen en/of een inmeetafspraak willen plannen.

Velden met * zijn verplicht.