Trend: een vloer met white wash effect

Trend: een vloer met white wash effect

Zoals je weet is een vloer zeer bepalend voor de algehele sfeer en uitstraling van een ruimte. Eén van de meest geliefde vloerentrends die al geruime tijd de harten van interieurliefhebbers verovert, is het white wash effect. Van white wash laminaat tot white wash PVC, deze stijlvolle vloerkeuze heeft een tijdloze aantrekkingskracht en is allesbehalve een kortstondige trend. Bij merkvloerenwinkel.nl omarmen we deze betoverende tendens met tal van prachtige vloeren die deze unieke uitstraling bieden. In dit blogartikel gaan we daarom dieper in op wat het white wash effect precies inhoudt en waarom het zo immer populair blijft.

Wat is het white wash effect?

Het white wash effect op vloeren is geïnspireerd op een oude schildertechniek waarbij een laag witte verf over hout wordt aangebracht om de natuurlijke nerfstructuur en de schoonheid van het materiaal te behouden. Op dezelfde manier wordt bij vloeren met een white wash look een transparante witte laag aangebracht, zodat de houtnerf nog steeds zichtbaar is. Hierdoor krijgt de vloer een zachte, verweerde uitstraling die zowel rustiek als eigentijds is. Het is deze combinatie van klassieke esthetiek en moderne allure die het white wash effect zo geliefd maakt bij interieurontwerpers en huiseigenaren.

Blog: wit laminaat
 

De tijdloze aantrekkingskracht

Wat maakt het white wash effect zo tijdloos en betoverend? Het antwoord ligt in de veelzijdigheid ervan. Vloeren met zo'n witte waas (of in ieder geval het effect ervan) passen perfect bij verschillende interieurstijlen, of het nu gaat om een landelijk, Scandinavisch, bohemien of modern interieur. Je kunt bovendien kiezen voor een sterk verweerd effect of een subtiele witte tint. Dit maakt het mogelijk om de vloer perfect af te stemmen op de rest van je interieur. Zo'n wit effect voegt een gevoel van ruimte en helderheid toe aan elke kamer, waardoor het een uitstekende keuze is voor kleine ruimtes of kamers met weinig natuurlijk licht.

Kies voor een vloer met white wash look van merkvloerenwinkel.nl!

Links: Floorlife - Silver lake 7501 Rustiek wit geolied (Parket). Rechts: Parador - Trendtime 6 - Eiken Castell Wit Geglazuurd (Laminaat). Rechtsboven: Hollandsche Vloeren - Aafje Visser visgraat (Parket) 03542.

Ontdek de collectie van merkvloerenwinkel.nl

Bij merkvloerenwinkel.nl begrijpen we de fascinatie voor de white wash look en daarom hebben we een uitgebreide collectie van prachtige vloeren met deze stijlvolle afwerking. We werken samen met gerenommeerde topmerken om je de hoogste kwaliteit en de meest diverse keuze te bieden. Denk bijvoorbeeld aan merken als:

Ontdek ons complete aanbod in de webshop! Onze vloerexperts kunnen je telefonisch adviseren over de perfecte vloer voor jouw situatie. In sommige gevallen kunnen we zelfs een staal naar je opsturen.

Wit laminaat, PVC of parket?

Of je nu de voorkeur geeft aan het gemak van laminaat, de duurzaamheid van PVC of de natuurlijke schoonheid van parket, het whitewash effect is beschikbaar in al deze varianten. Of het nu gaat om een drukke gezinswoning, een stijlvol appartement of een trendy kantoor, met een whitewash vloer voeg je een vleugje tijdloze klasse en verfijning toe aan elke ruimte. Ontdek onze diverse collectie en laat je inspireren.

Vloer met whitewash effect kopen? Je doet het op merkvloerenwinkel.nl!

Kiezen voor een vloer met het white wash effect is niet alleen een trend, het is een tijdloze keuze die de tand des tijds zal doorstaan. De schoonheid, veelzijdigheid en warmte van deze vloeren maken ze geliefd bij zowel interieurprofessionals als huiseigenaren. Met onze uitgebreide collectie white wash vloeren van topmerken bieden we je de mogelijkheid om jouw droominterieur te creëren. Bij vragen staan we je graag te woord, dus schroom niet om contact op te nemen over ons assortiment of het bestelproces.

Contact

BEREIKBAARHEID
BEREIKBAARHEID

Let op: Wij zijn van maandag 29 april t/m donderdag 2 mei telefonisch niet bereikbaar.

Heb je een vraag? Stel deze via de e-mail en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

merkvloerenwinkel.nl
info@merkvloerenwinkel.nl