Wit laminaat: de woontrend van het moment

Wit laminaat: de woontrend van het moment

Zoals je weet zijn er laminaatvloeren in allerlei soorten en maten; van extra lange en brede XL vloerdelen tot laminaat in een visgraat uitvoering. Heb je echter wel eens gedacht aan wit laminaat? Een witte vloer is één van dé trends op het gebied van vloerbedekking. Er is immers geen kleur die zoveel rust en licht in huis brengt dan wit. In dit blogartikel vertellen we je graag meer over wit laminaat als rustgevende basis.

Waarom kiezen voor wit laminaat?

Twijfel je over het design van jouw nieuwe laminaatvloer? Denk eens aan de frisheid die een witte vloer uitstraalt! Een donker houtmotief is uiteraard prachtig en absoluut tijdloos, maar wit laminaat tilt je woning toch nét even naar een meer relaxte, speelse en originele dimensie. Wit is immers perfect te combineren met alle kleuren die je qua meubels en accessoires aan je woning gaat toevoegen. Wil je een houten tafel op een houten vloer zetten? Als het niet precies dezelfde houtsoort is, kan dat nog wel eens vloeken. Met wit hoef je je over dat soort dingen niet druk te maken.

Onze laminaatvloeren


 

Laminaat: wit als perfecte basis

Ondanks dat wit zo makkelijk in elke woning toe te passen is, wordt het op het gebied van vloeren toch gezien als een gedurfde keuze. Een veelgehoord twijfelpunt is dat een witte laminaatvloer nogal steriel en saai kan ogen. Een wit vlak kan misschien afschrikken, maar door de toevoeging van een mooi vloerkleed en meubilair kleed je je ruimte binnen een handomdraai prachtig warm aan. Het feit dat je meubels juíst meer tot hun recht komen is een dikke pré.

Wit laminaat kopen? | Merkvloerenwinkel.nl

Het schoonmaken van een witte vloer

Zoals je misschien wel verwacht, is een klein nadeel dat je op een witte vloer sneller viezigheid en vlekken ziet dan op een donkere vloer. Je moet het dus niet erg vinden dat je laminaat net even wat vaker moet worden schoongemaakt. Gelukkig is laminaat perfect te onderhouden. Met een vochtige doek of een simpele stofzuiger houd je je vloer helemaal netjes.

Tip! Een witte vloer met textuur, zoals bijvoorbeeld een white-wash, zal stof en viezigheid net iets beter verbergen dan een vloer die compleet wit en egaal is. Houd dit in je achterhoofd als je bijvoorbeeld jonge kinderen of huisdieren hebt.

Verschillende soorten wit laminaat

Wil je een kleine kamer groter laten lijken of een donkere kamer wat lichter laten ogen? Dan is een witte vloer the way to go. In het assortiment van merkvloerenwinkel.nl vind je allerlei laminaatvloeren met zo’n prachtige witte look. Merken als Beautifloor, Douwes Dekker en Quick-step bieden je witte vloeren met uiteenlopende designs. Zo kan je kiezen voor een witte visgraatvloer, een egaal witte vloer of juist XL vloerdelen waarin prachtige houtnerven zijn verwerkt. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Een witte laminaatvloer kopen bij merkvloerenwinkel.nl

Wit staat prachtig in een minimalistische en moderne woning, een huis met beachy Ibiza-vibes of een ruimte met een eclectische en vintage-achtige stijl. Wit laminaat is voor iedereen! Geef jouw woning een prachtige uitstraling en bestel vandaag nog jouw favoriete witte vloer. Ook voor laminaatvloeren in andere kleuren ben je uiteraard bij merkvloerenwinkel.nl aan het juiste adres. Leer meer over ons aanbod door rond te klikken in onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op. We matchen je graag aan de vloer die past bij jouw woning en wensen.

Contact