Creëer een uniek interieur: ga voor een vloeren mix & match

Creëer een uniek interieur: ga voor een vloeren mix & match

Laat jouw interieurdromen werkelijkheid worden en maak een heus woonstatement! In deze blog gaan we het hebben over een spannende interieurtrend die momenteel razend populair is: het mixen en matchen van verschillende vloeren in huis. Het combineren van verschillende vloeren geeft een unieke en persoonlijke touch aan je interieur, waardoor het echt jouw eigen stijl weerspiegelt. Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten? Lees dan snel verder!

Waarom mixen en matchen?

Het mixen en matchen van vloeren is de perfecte manier om je huis een eigentijdse en trendy uitstraling te geven. Het biedt eindeloze mogelijkheden om verschillende materialen, kleuren en texturen met elkaar te combineren, waardoor je interieur eruit springt. Deze trend is de ideale manier om je persoonlijkheid en stijl in je interieur te laten zien, en het mooie is dat er geen vaste regels zijn! Je kunt experimenteren met verschillende combinaties en ontdekken wat het beste bij jou en je huis past. PVC, laminaat of parket? Waarom kiezen als je alles wat je mooi vindt in je huis kan integreren?

Laminaat
 

Stijlen en kleuren die elkaar complementeren

1. De moderne, industriële look is de perfecte stijl voor liefhebbers van een stoere en robuuste uitstraling. Combineer grijze betonlook PVC-tegels in de keuken met warm parket in de zithoek voor een interessant contrast. De betonlook geeft een industriële sfeer aan de ruimte, terwijl het parket zorgt voor warmte en gezelligheid. Voeg metalen accenten en minimalistische meubels toe om de look compleet te maken.

Combineren kun je leren: mix & match erop los met een merkvloer!
Links: Moduleo Roots Sierra Oak & Roots Fiastra. Rechts Riviera Maison Flooring Long Island Longboard - Montauk Dark Long Island Herringbone - Hempstead Grey.

Tip! Omdat PVC perfect tegen vocht kan, is het perfect om in een keuken te leggen.

PVC-vloeren
 

2. De Scandinavische stijl staat bekend om zijn eenvoud en minimalisme. Combineer een lichte visgraat houtsoort met een grijze laminaattegel om een frisse en rustgevende sfeer te creëren. Het lichte hout brengt warmte en natuurlijke elementen in de ruimte, terwijl de grijze tegel zorgt voor een moderne uitstraling. Leg de grijze tegels bijvoorbeeld in hal en laat de visgraatvloer de woonkamer sieren. Een deur met glas brengt de twee werelden samen. Voeg wat planten en lichte stoffen toe voor een extra vleugje gezelligheid.

3. Marmer is een tijdloos en elegant materiaal dat een gevoel van luxe toevoegt aan elke ruimte. Combineer marmeren klik PVC-tegels in de zithoek met donker laminaat in de eethoek voor een klassieke en moderne mix. Het marmer brengt elegantie en glamour, terwijl het laminaat zorgt voor gemak in onderhoud. Voeg wat chique verlichting en accessoires toe om de klassiek-meets-modern look compleet te maken.

Maak jouw woondroom waar met merkvloerenwinkel.nl!

Het mixen en matchen van verschillende vloeren biedt eindeloze mogelijkheden om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende stijlen, materialen en kleuren. Durf te combineren en creëer een uniek interieur dat echt bij jou past. Bij merkvloerenwinkel.nl begrijpen we het belang van kwaliteit en duurzaamheid. Daarom bieden wij een breed scala aan vloeropties van de hoogste kwaliteit. Of je nu kiest voor PVC-tegels, parket, betonlook tegels, visgraat houtsoorten, of iets anders, wij hebben de perfecte vloer om jouw mix & match droominterieur te realiseren.

Contact

BEREIKBAARHEID
BEREIKBAARHEID

Let op: Wij zijn van maandag 29 april t/m donderdag 2 mei telefonisch niet bereikbaar.

Heb je een vraag? Stel deze via de e-mail en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

merkvloerenwinkel.nl
info@merkvloerenwinkel.nl