Trendy traprenovatie: alles wat je moet weten

Traprenovatie sets PVC of laminaat

Op merkvloerenwinkel.nl vind je, naast de meest mooie vloeren, ook geweldige traprenovatie sets. Dat is goed nieuws, want met zo’n renovatie kan je je woning binnen no-time een bijzonder frisse en moderne uitstraling geven. Je leest het goed: een trap renoveren is een prima do-it-yourself klus. Zelfs met twee linkerhanden kan jij jouw trots in een prachtig nieuw jasje steken. Een trap mag anno nu immers écht geen ondergeschoven kindje meer zijn… In dit blogartikel geven we je graag een flink portie renovatie-inspiratie. Treed binnen in de wereld van overzettreden!

Waarom overzettreden trap?

Waarom is de traprenovatie zo populair? Het antwoord is simpel: renoveren is een relatief betaalbare manier om een drastische verandering aan te brengen in de uitstraling van je huis. Een trap is, hoe anders je het misschien zou willen zien, toch wel echt een blikvanger in huis. Zeker als jouw trap in de hal is gevestigd, wil je je bezoek een goede eerste indruk geven. Maak er daarom een fijn visitekaartje van door de trap perfect aan te laten sluiten bij je interieur en smaak.

Ook fijn: een renovatie kan ervoor zorgen dat je trap weer veilig is. Bij het kiezen van de juiste trapbekleding is het belangrijk om te letten op de antislip eigenschappen van het materiaal. Zo zijn er bijvoorbeeld PVC traptreden met een speciale toplaag verkrijgbaar.

Traprenovatie zelf doen? Kies voor een PVC trap!

Trapbekleding is er in allerlei soorten en maten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor trap laminaat, maar ook een PVC trap is een optie. Trapbekleding PVC is op dit moment erg populair. PVC is namelijk duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, motieven en afwerkingen. Het kan eruitzien als hout, beton, steen of zelfs marmer. Dus als je op zoek bent naar een stijlvol, sterk en duurzaam materiaal voor je traprenovatie, dan is PVC zeker de moeite waard om te overwegen.

Traprenovatie PVC


 

Fan van betonlook overzettreden trap

Wij zijn momenteel enorm fan van de traprenovatie sets in betonlook. Beton is namelijk een materiaal dat vaak wordt geassocieerd met industriële stijlen en strakke designs. Hierdoor past een betonnen trap goed in moderne en minimalistische interieurs, maar kan het ook een mooie tegenhanger zijn voor een meer klassieke of landelijke stijl.

Traprenovatie zelf doen? Je doet het met hulp van merkvloerenwinkel.nl!

Trap laminaat: trendy en betaalbaar

Een trap renoveren met laminaat is ook een populaire optie. Laminaat is niet alleen betaalbaar, maar het is ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en stijlen, waardoor het een geweldige optie is als je op zoek bent naar een specifieke uitstraling voor je trap. Je kan het perfect aan laten sluiten bij je vloer om zo een rustgevende eenheid te creëren.

Traprenovatie laminaat


 

Traprenovatie PVC of trap laminaat kopen? Je doet het bij merkvloerenwinkel.nl

Als je van plan bent om je trap zelf te renoveren, dan zijn overzettreden de perfecte oplossing. Overzettreden zijn in feite voorgevormde panelen die over je bestaande trap worden geplaatst. Hierdoor hoef je niet je hele trap te 'verbouwen', wat het proces een stuk eenvoudiger en sneller maakt. Van stootbord tot trapneusprofiel, bij merkvloerenwinkel.nl helpen we je graag bij het uitzoeken van de juiste renovatieproducten. Zo maak je er een compleet verhaal van en ontbreekt het je aan niks. We staan paraat voor informatie, inspiratie en advies!

Contact