Laminaat traprenovatie

Het renoveren van een trap met behulp van bijvoorbeeld laminaat is een trend die wij van harte aanmoedigen. Met een traprenovatie kan je de uitstraling van je woning immers in een handomdraai naar een chiquer en meer trendy niveau brengen. Vaak is er weinig mis met het eigenlijke trapframe, en met een traprenovatie kun je eenvoudige esthetische verbeteringen aanbrengen die echt een verschil maken. Vergeet echter ook de praktische voordelen niet. Een trap kan bijzonder glad zijn of bij elke stap ontzettend kraken. Ook daar weet een laminaat traprenovatie wel raad mee! Bestel jouw favoriete producten in een handomdraai.

Toon Filter Verberg Filter
Geen producten gevonden

Trap bekleden met laminaat

Een traprenovatie kan je helpen om de indruk te wekken van een gloednieuwe trap, maar dan voor een fractie van de kosten. Je bent in één klap verzekerd van een trap die zowel tijdloos als trendy is, en nog jarenlang mee kan. Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse, minimalistische look of iets klassieks en traditioneels; je behoeften wat betreft stijl zullen worden vervuld wanneer je kiest voor een laminaat traprenovatie. Laminaat is een fantastische optie, onder andere omdat je het eenvoudig zelf kan installeren en het een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal is.

PVC traprenovatie
 

Overzettreden van laminaat

Een trap is een essentieel element in elk huis. Door het renoveren van je trap geef je je woning dan ook direct een betere en mooiere basis. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor een eventuele volgende bewoner. Je huis zal namelijk zeker in waarde stijgen wanneer je met de laminaat trapdelen van merkvloerenwinkel.nl aan de slag gaat. De mogelijkheden op het gebied van het renoveren van trap zijn eindeloos. Een trap kan je natuurlijk ontdoen van zijn bekleding en opnieuw schilderen, maar een kant-en-klare laminaat traprenovatie is een optie die je veel tijd en moeite gaat schelen. Je hoeft de treden immers slechts op maat te snijden en te plakken op de bestaande treden.

De voordelen van een laminaat trap

Wist je dat in principe al onze laminaat traptreden geluiddempend zijn en een anti-sliplaag hebben? Daarnaast zijn ze ontzettend slijtvast, waardoor je zelfs na jarenlang gebruik geen gebruikssporen zult ontdekken. Ook zijn de designs zeer natuurgetrouw en verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen.

Meer over laminaat vloeren
 

Laminaat Traprenovatie Trenovo | merkvloerenwinkel.nl

Trenovo traprenovatie

In onze webshop vind je de laminaat traprenovatieproducten van A-merk Trenovo. Met de do-it-yourself traprenovatie artikelen van Trenovo tover jij jouw oude trap om tot een gloednieuw pareltje. Stap voor stap heeft dit merk, dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft in de wereld van trapontwerp, de DIY trede-elementen ontwikkeld. Kwaliteit, een veilig gevoel en een mooie uitstraling zijn de meest belangrijke elementen in die ontwikkeling. Door het gebruik van kleuridentieke materialen is er altijd wel een set die past bij jouw wensen.

Onze laminaatvloeren
 

Een traprenovatie van Trenovo | merkvloerenwinkel.nl

Kleuridentieke designs

Zoals je weet valt er op het gebied van vloeren vandaag de dag heel wat te kiezen. Laminaatvloeren zijn er in allerlei soorten en maten en ditzelfde geldt voor onze traprenovatie producten, zoals overzettreden en stootborden. Je kan hierin mixen & matchen, of je kiest voor één kleur waarmee je je hele trap gaat bekleden. Is een natuurstenen look helemaal jouw ding of word je een stuk blijer van trapdelen met een zichtbare houtnerf? Of je van je trap nu juist een op zichzelf staande blikvanger wilt maken of perfect laten inblenden in jouw woning; er zit sowieso een set bij die jou kan bekoren. We hebben geregeld een leuke traprenovatie aanbieding in onze webshop. Houd merkvloerenwinkel.nl dus zeker in de gaten.

Onze profielen
 

Laminaat trapdelen voor een renovatie kopen bij merkvloerenwinkel.nl

Ben je overtuigd en wil je jouw trap ook een make-over geven? Klik rond, ontdek jouw favoriet en bestel direct je gewenste aantal producten. Wil je je trap aan laten sluiten op de rest van je woning? Ook voor allerlei soorten vloeren ben je bij merkvloerenwinkel.nl aan het juiste adres. Misschien wil je meer weten over laminaat, parket of overweeg je een pvc-vloer? Ontdek ons webshop aanbod of neem contact met ons op.

Contact