Merk in de spotlight: Therdex

Merk in de spotlight: Therdex

Denk je aan de vloeren van Therdex, dan denk je aan kwaliteit, variatie en karakter. Een vloer moet de stabiele basis van elk interieur zijn, zowel letterlijk als figuurlijk. Daar weer Therdex wel raad mee! Voor elk interieur biedt Therdex een onderscheidende, duurzame en veilige vloer. Van eigentijds visgraat tot klassieke lange planken. Ga je liever voor een PVC tegel of de trendy Hongaarse punt? Alles is mogelijk! Het is daarom dat we dit mooie merk, gespecialiseerd in PVC vloeren, eens goed in de spotlight willen zetten.

Een vloer met persoonlijkheid

Een vloer moet je smaak en persoonlijkheid weerspiegelen. Het is een behoorlijke investering die de uitstraling van je interieur mede bepaalt, en dus moet je nieuwe PVC vloer je vlinders in je buik geven. Een vloer moet een match zijn en daarom is het essentieel goed stil te staan bij je wensen, weet ook Therdex. Dit merk maakt vloeren voor mensen die gaan voor stijl. Dat zie je wel terug in de eigentijdse ontwerpen. Een Therdex vloer is trendy, maar toch tijdloos. Een combinatie waar wij bij merkvloerenwinkel.nl heel blij van worden.

Meer over Therdex

 

 

PVC vloeren: kleuren en soorten

Een Therdex PVC vloer is niet te onderscheiden van een parket- of tegelvloer. Zo speelt Therdex met afwerking, kleur en materiaal om altijd de meest natuurgetrouwe benadering van het materiaal te waarborgen. Therdex maakt gebruik van een speciale techniek, genaamd de EIR techniek, die ervoor zorgt dat elke scheur, noest of onregelmatigheid die te vinden is in hout of steen precies wordt geperst in het PVC. Een Therdex vloer oogt niet alleen als een echte houten of stenen vloer, de structuur is even voelbaar als bij het natuurlijke materiaal!

Praktisch plak en klik PVC

Naast het uiterlijk is ook het praktische gedeelte ontzettend belangrijk. Een vloer kan dan nog zo mooi zijn, maar als er na een paar maanden al schade of verkleuringen te zien zijn, is het alsnog geen match gebleken. Op een vloer moeten huisdieren kunnen rennen, kinderen kunnen spelen en er moet zelfs een kopje koffie op kunnen stukvallen. PVC heeft wat dat betreft vele voordelen. Een Therdex PVC vloer is:

  • Onderhoudsarm
  • Geluiddempend
  • Sterk
  • Te combineren met vloerverwarming of -koeling

Een Therdex PVC vloer wordt gekenmerkt door een harde PU-beschermlaag. Dit beschermt de vloer tegen streepvorming en krasgevoeligheid, waardoor deze best een stootje kan hebben.

Ons aanbod PVC

 

 

Wist je dat… er vloerdelen zijn die je in elkaar kunt klikken, ideaal voor de beginnende vloer-leg-specialist, maar ook plak PVC vloeren die je kunt verlijmen zijn? Voor elk do-it-yourself niveau is er een vloer!

Therdex | merkvloerenwinkel.nl

Combineren mag!

Van welk patroon ben jij het meeste fan? Er zijn er een groot aantal om uit te kiezen. Combineren kan uiteraard ook! Wil je bijvoorbeeld in de keuken een rechte plank, maar in de zithoek een visgraatpatroon? Omdat deze uitvoeringen in dezelfde kleur en afwerking te krijgen zijn, kan je je interieur speels, maar toch ook als eenheid inrichten. Zo kun je gemakkelijk dezelfde uitstraling in het hele huis doortrekken zonder concessies te hoeven doen over kwaliteit, materiaal en kleur.

Bestel jouw Therdex PVC vloer online bij merkvloerenwinkel.nl

Bestel gemakkelijk en snel jouw nieuwe PVC vloer online bij merkvloerenwinkel.nl. Na het aanklikken van jouw favoriete vloer vind je een rekenhulp die je helpt bepalen hoeveel pakketten je nodig zal hebben. Houd rekening met in ieder geval 5% zaagverlies. Wil je meer weten over Therdex, PVC of onze andere vloeren? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!