Quick-step

Op zoek naar een Quick-step vloer? merkvloerenwinkel.nl heeft een zeer uitgebreide collectie vloeren, waaronder Quick-step vloeren. Onze vloeren zijn nu ook te vergelijken en bestellen in onze webshop. Uw vloer vormt de basis van uw interieur. Een goede oriëntatie is dus belangrijk en laat u vooral informeren door één van onze deskundige medewerkers!

Ruim assortiment quick-step vloerenQuick-step kopen bij Van der Goes

Bij merkvloerenwinkel.nl vindt u een ruim assortiment Quick-step vloeren. Verken ons assortiment nu online. Op het gebied van Quick-step verkopen wij de volgende vloeren:

  • Quick-step laminaat
  • Quick-step PVC
  • Quick-step lamelparket

Quick-step laminaat is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De stevige kunststof waar dit laminaat van is gemaakt kan wel twintig jaar meegaan, terwijl er maar weinig onderhoud nodig is. Laminaatvloeren bieden veel voordelen tegenover houten vloeren. Ze verkleuren namelijk niet en er ontstaan ook geen vochtplekken. Er is een grote variatie Quick-step laminaatvloeren en de vloeren zijn gemakkelijk te leggen. Gaat u toch liever voor die robuuste uitstraling en heerlijke geur van echt hout? Wij verkopen ook diverse Quick-step houten vloeren. Op zoek naar een vloer die wel tegen een stootje kan? Een Quick-step vinylvloer is dan zeker aan te raden! Deze vloeren zijn opgebouwd uit verschillende lagen en hierdoor stootbestendig. Ook het mooiste Quick-step parket koopt u bij woonwinkel Van der Goes.

PVC vloeren kopen bij merkvloerenwinkel.nl

Bij merkvloerenwinkel.nl koopt u niet alleen topkwaliteit Quick-step vloeren. Wij hebben ook een breed assortiment PVC vloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van stevig vinyl, maar nauwelijks van echt hout of natuursteen te onderscheiden. Daarnaast zijn PVC vloeren makkelijk schoon te houden, vochtbestendig, slijtvast, brandvertragend en ideaal om te combineren met vloerverwarming/koeling.

Bestel uw quick-step vloer nu in onze webshop

Vergelijk de verschillende vloeren uit ons brede assortiment Quick-step, PVC en meer nu online en bestel uw droomvloer direct in onze webshop. U hoeft uw huis dus niet meer te verlaten om een nieuwe vloer te kopen. Bestel uw Quick-step vloer vanaf de plek waar de nieuwe vloer komt te liggen. Dit maakt het makkelijker voor u om te zien of de vloer bij de rest van uw interieur past. Komt u er toch niet helemaal uit? U kunt ons altijd even bellen of langskomen bij de woonwinkel van Van der Goes. Onze deskundige interieurspecialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kies er voor om uw Quick-step vloer naar keuze zelf aan te leggen of laat dit aan ons over! 

Bezoek de webshop

EXTRA KORTING
Onze webshop is verhuisd!

De gehele maand Juli en Augustus, 5% extra kassakorting met kortingscode EXTRA5.