Wat kost een PVC-vloer?

Wat kost een PVC-vloer?

De kosten van PVC zijn vaak een doorgevende factor als het aankomt op het kopen van een nieuwe vloer. Je kunt je geld immers maar één keer uitgeven. Smaak en de praktische voordelen zijn belangrijk, maar jouw droomvloer moet natuurlijk ook financieel passen. Het is daarom essentieel dat je een weloverwogen keuze maakt wat betreft jouw vloer. In dit blog vertelt merkvloerenwinkel.nl je graag alles over het prijskaartje dat hangt aan het kopen van een PVC-vloer.

PVC-vloer kopen


 

Waarom kiezen voor PVC?

Is jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of gehele woning toe aan een nieuwe vloer en zit je te denken aan PVC? Goeie keuze! PVC heeft immers een groot aantal fijne eigenschappen:

  • PVC is sterk en gaat heel lang mee. Lekker duurzaam!
  • Het is zeer gemakkelijk te onderhouden;
  • Het voelt comfortabel aan, omdat PVC een soort dempende toplaag heeft;
  • Die demping geldt ook op het gebied van geluid;
  • Heb je vloerverwarming? Daar kan je deze vloer prima overheen leggen;
  • PVC kan worden gelegd in álle ruimtes, zelfs een vochtige keuken of badkamer.

We snappen uiteraard dat de prijs van PVC meeweegt in de beslissing, maar laten we voorop stellen dat PVC zijn prijs helemaal waard is. PVC kan bijvoorbeeld zeer intensief worden belopen, is goed bestand tegen water en is te verkrijgen in heel veel verschillende designs – vaak niet van echt hout te onderscheiden!

Wat betaal je voor een PVC-vloer?

Maar wat kost een gemiddelde PVC-vloer dan eigenlijk? Bij merkvloerenwinkel.nl vind je al een PVC vloer vanaf een bedrag van €26,95 per m2. Vergeet ook niet dat er geregeld PVC-vloer aanbiedingen in onze webshop zijn, zodat je soms zelfs al een vloer kunt scoren vanaf €20,00 per m2! Ook hebben we op bepaalde vloeren vaste kortingen. Houd onze site dan ook geregeld in de gaten wanneer je interesse in een bepaalde vloer is gewekt.

PVC-vloeren van de hoogste kwaliteit

Onze scherpe prijzen doen overigens niets af aan de kwaliteit van de vloerdelen. Zoals je weet verkopen wij niet alleen PVC, maar ook laminaat en parket vloeren van het hoogste niveau. Je vindt daarom alleen de beste merken in onze webshop, zoals:

De keuze is reuze, want PVC is er in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo zijn er rechte PVC planken, tegels, maar ook populaire designs zoals visgraat en de Hongaarse punt. Je kunt kiezen voor click-vloeren met geïntegreerde ondervloer of een plak variant. De dikte van de toplaag speelt ook mee in het kostenplaatje. Elk soort vloer en elk soort merk heeft weer zijn eigen prijskaartje omwille van bepaalde kwalitatieve eigenschappen. Wij kunnen je in ieder geval garanderen dat we je de scherpste prijs zullen bieden.

Hoe klik PVC leggen?


 

Goedkope PVC vloer kopen bij merkvloerenwinkel.nl

Is je interesse gewekt in het kopen van een vloer bij merkvloerenwinkel.nl? We helpen je graag verder bij het realiseren van jouw woondroom. Bij je gewenste product kun je zelf berekenen hoeveel je nodig hebt en dus moet bestellen voor jouw ruimte. Bij vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Ook is een bezoekje aan onze showroom mogelijk. We bezorgen de vloer gratis bij een bestelling vanaf €500,00 euro in Nederland (de Waddeneilanden uitgezonderd). Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij doen er uiteraard alles aan om jouw favoriete vloerbedekking zo snel mogelijk te leveren.

Naar de webshop

 

 

Tags:
PVC