Welke woonstijl past bij jou? Doe de quiz en ontdek jouw perfecte match!

Welke woonstijl past bij jou? Doe de quiz en ontdek jouw perfecte match!

Ben je op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je huis, maar weet je niet zeker welke woonstijl het beste bij jou past? Geen zorgen, wij zijn er om te helpen! Doe onze quiz en ontdek welke woonstijl perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en voorkeuren. En uiteraard lichten wij van merkvloerenwinkel.nl ook graag toe welke vloer perfect past bij jouw uitgekozen woonstijl!

Doe de woonquiz!

 1. Wat is jouw favoriete kleurenpalet?
  a) Neutrale tinten zoals wit, beige en grijs.
  b) Levendige en gedurfde kleuren zoals rood, blauw en geel.
  c) Zachte en rustgevende kleuren zoals pastel en lichtblauw.
 2. Hoe beschrijf je jouw ideale woonruimte?
  a) Strak en minimalistisch, met veel ruimte en licht.
  b) Gezellig en eclectisch, met een mix van verschillende stijlen en decoraties.
  c) Warm en uitnodigend, met comfortabele meubels en veel natuurlijke elementen.
 3. Wat is jouw favoriete interieuraccessoire?
  a) Een abstract kunstwerk aan de muur.
  b) Een kleurrijke vintage tapijt.
  c) Een set van groene planten en bloemen.
 4. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
  a) Opruimen en organiseren.
  b) Op zoek gaan naar unieke vondsten op rommelmarkten.
  c) Ontspannen in de natuur.
 5. Welke muziek past het beste bij jou?
  a) Ambient en chill-out muziek.
  b) Rock, pop en indie.
  c) Klassiek en akoestisch.

Quick-step - Alpha Bloom - AVMPU40318 Geborstelde eik honing (Klik PVC) | merkvloerenwinkel.nl

Vloer in deze foto: Quick-step - Alpha Bloom - AVMPU40318 Geborstelde eik honing (Klik PVC). Foto rechtsboven: Moduleo - Roots EIR & CIR - Shades 62215 KC (Plak PVC)

Welk antwoord heb jij het vaakst gekozen?

 • Voornamelijk A's: Jouw perfecte woonstijl is modern minimalistisch! Een strakke en gestroomlijnde inrichting past het beste bij jou. Kies voor een donkere vloer met een elegante houtlook, zoals visgraat PVC of klik-laminaat tegels, om de moderne uitstraling van je interieur te versterken. Deze vloeren bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl, waardoor je ruimte er strak en eigentijds uitziet.
 • Voornamelijk B's: Jouw ideale woonstijl is eclectisch bohemian! Mix en match verschillende stijlen en texturen om een unieke en levendige ruimte te creëren. Kies voor een bepaalde vloer in de keuken en weer een andere in het leefgedeelte. Ga voor een vloer met een levendige kleur of patroon, zoals Hongaarse punt parket in combinatie met speels PVC in rechte planken, om je eclectische stijl te accentueren. Deze vloeren voegen karakter en persoonlijkheid toe aan je interieur, en vormen de perfecte achtergrond voor je diverse decoraties en verzamelingen.
 • Voornamelijk C's: Jouw ultieme woonstijl is natuurlijk Scandinavisch! Creëer een warme en uitnodigende sfeer met veel natuurlijke materialen en lichte kleuren. Kies voor een vloer met een natuurlijke houtlook, zoals wit laminaat of PVC in visgraatpatroon, om de rustieke charme van je interieur te versterken. Deze vloeren brengen de schoonheid van de natuur naar binnen en zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer in je huis.

Laat jouw woondroom uitkomen met de perfecte vloer van merkvloerenwinkel.nl!

Nu je jouw perfecte woonstijl hebt ontdekt en weet welke vloer daar het beste bij past, is het tijd om jouw woondroom werkelijkheid te laten worden! Bij merkvloerenwinkel.nl vind je een uitgebreide collectie vloeren in verschillende stijlen, kleuren en patronen, van visgraat PVC tot klik-laminaat tegels en van Hongaarse punt parket tot plak PVC. Bestel vandaag nog jouw favoriete vloer en transformeer je huis in een stijlvolle en comfortabele plek waar je graag thuiskomt. Met onze hoogwaardige vloeren van topmerken als Therdex, Moduleo en Parky kun je rekenen op kwaliteit, duurzaamheid en een prachtig design.

Contact
 

Tags: