Merk in de spotlight: mFLOR

Merk in de spotlight: mFLOR

Als je op zoek bent naar de perfecte vloer voor je interieur, dan is het merk mFLOR er zeker eentje om te overwegen! Met een bewuste benadering van het milieu en een passie voor stijlvol design, heeft mFLOR de mooiste, meest comfortabele en milieubewuste PVC-vloeren ontwikkeld die jouw huis een stukje fijner maken. Bij mFLOR begrijpen ze dat de vloer de basis van elk interieur is. Daarom hebben ze er alles aan gedaan om PVC-vloeren te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan en gemakkelijk te onderhouden zijn. Hun vloeren zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een realistische uitstraling, waardoor ze niet te onderscheiden zijn van natuurlijke materialen zoals hout of steen. Ontdek ons assortiment...

mFLOR


 

Kies voor mFLOR PVC

Eén van de belangrijkste voordelen van mFLOR vloeren is dat ze comfortabel aanvoelen en geluiddempend zijn. Dit maakt ze ideaal voor elke kamer in het huis, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs de keuken. De PVC-vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat betekent dat je meer tijd hebt om te genieten van je prachtige nieuwe interieur! Sowieso is de keuze voor PVC een goeie. PVC is momenteel een zeer populaire keuze omdat het veel voordelen biedt ten opzichte van andere materialen. PVC is bijvoorbeeld duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien is PVC verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor het geschikt is voor vrijwel elke interieurstijl. 

Ons plak PVC


 

Tip! Het mFLOR plak PVC is perfect voor woningen met vloerverwarming. Met een plak PVC vloer haal je zelfs het hoogst haalbare rendement uit jouw vloerverwarming.

mFLOR plak PVC koop je op merkvloerenwinkel.nl!

Duurzame PVC-vloer

mFLOR hecht veel waarde aan het milieu en heeft daarom gekozen voor een milieubewuste benadering bij de productie van hun vloeren. Dit betekent dat hun vloeren gemaakt zijn van duurzame materialen en dat ze minder CO2 uitstoten tijdens de productie en het transport dan traditionele vloeren. Bovendien zijn hun vloeren recyclebaar, wat betekent dat ze aan het einde van hun levensduur kunnen worden gerecycled en opnieuw kunnen worden gebruikt. Een vloer vervang je echter niet zomaar, en bij mFLOR begrijpen ze dit als geen ander. Daarom hebben ze een uitgebreide collectie vloeren ontwikkeld die perfect zijn voor elk interieur en elke smaak. Of je nu houdt van modern, klassiek, industrieel of landelijk, bij mFLOR vind je altijd een vloer die bij jou past.

mFLOR koop je bij merkvloerenwinkel.nl

Of je nu een gezin hebt met kinderen en huisdieren of gewoon op zoek bent naar een vloer die gemakkelijk te onderhouden is, mFLOR heeft de perfecte oplossing. Met hun milieubewuste benadering en stijlvolle design is mFLOR de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar de beste sfeermaker voor hun interieur! Bovendien kunnen de plak PVC-vloeren wel tegen een stootje... Ontdek ons assortiment! Na het aanklikken van jouw favoriete vloer vind je een rekenhulp die je helpt bepalen hoeveel pakketten je nodig zal hebben. Houd rekening met in ieder geval 5% zaagverlies. Wil je meer weten over mFLOR, PVC of onze andere vloeren? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Contact

VAKANTIE PERIODE
VAKANTIE PERIODE

Let op: Wij zijn van woensdag 10 juli t/m vrijdag 2 augustus telefonisch niet bereikbaar.
Het verwerken van geplaatste orders zal iets langer duren dan normaal.

Heb je een vraag? Stel deze via de e-mail en wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

merkvloerenwinkel.nl
info@merkvloerenwinkel.nl