Merk in de spotlight: Vivafloors

Merk in de spotlight: Vivafloors

Ben je al bekend met de topvloeren van Vivafloors? Maak kennis met één van onze favoriete A-merken! Met de vloeren van Vivafloors maak je immers van jouw huis een meer dan sfeervol thuis. De PVC-vloeren zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in een uitgebreide range aan motieven, kleuren en maten. Om die reden zetten we Vivafloors hier graag in de spotlight. Leer meer!

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Viva vloeria! De aankoop van een nieuwe vloer moet voelen als een feestje, weet ook het Nederlandse Vivafloors. Sinds 2010 is deze vloerenspecialist, ontstaan in het Twentse Goor, volop aan de weg aan het timmeren. Inmiddels is Vivafloors uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van PVC in heel Nederland. Een vloer waar jij je thuis bij voelt en waar volop op geleefd kan worden; dát is de passie en het doel van de vloerexperts bij Vivafloors. Ze kennen als geen ander de trends en zijn altijd op zoek naar de perfecte balans tussen kwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid.

Het complete Vivafloors assortiment


 

De voordelen van Vivafloors PVC

Vivafloors is een no-nonsense merk, prettig nuchter en overtuigd van de kwaliteit van hun vloeren. Het is daarom dat ze op al hun vloeren een garantie van 25 jaar durven te geven. Dat zegt al een hoop over het vertrouwen dat ze hebben in hun prachtige vloerenassortiment. PVC is de toekomst en dat is niet zonder reden. Zoals je weet heeft PVC een lange levensduur, is het makkelijk te onderhouden, zijn PVC-vloeren tegenwoordig zeer natuurgetrouw én hebben ze vele praktische voordelen. Het assortiment van Vivafloors bestaat uit:

  • PVC visgraat
  • PVC tegels
  • Planken met eikenhout look
  • Planten met naaldhout look

Uiteraard zijn deze vloeren in allerlei kleuren te verkrijgen. Of je stijl nou modern, landelijk, klassiek of industrieel is, er is voor iedereen een passende vloer.

Top 3 Vivafloors

Door het grote aanbod kan het nog wel eens lastig zijn om een keuze te maken. Daarom delen we graag onze top 3 PVC-vloeren die je in je zoektocht naar de perfecte vloerbedekking gezien móet hebben.

Vivafloors - Visgraat 6840 (PVC Plak)Visgraat 6840 - plak PVC

Deze vloer is de bestverkochte variant in ons assortiment. Het is een beige-grijze eikenhouten visgraatvloer met een rustig en romantisch uiterlijk. Deze vloer, maar ook de andere varianten uit de 6800-serie staan bekend om hun natuurlijke kenmerken, waaronder de vergrijsde noesten. Het mooie aan deze PVC-vloer is dat je niet alleen de noesten ziet, maar ook voelt. De filmlaag heeft een willekeurig voelbare houtstructuur met enorm veel detail. Het is een plak PVC vloer die is voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Je legt ‘m eenvoudig zelf!

Vivafloors - Visgraat 6840 (PVC Plak)

 

 

Vivafloors - Naaldhout 4205 (PVC Click)Naaldhout 4205 - klik PVC

Deze bruine naaldhouten vloer is er zowel in plak als in klik PVC variant. Klik PVC is misschien nét wat eenvoudiger te leggen, aangezien je de planken niet direct op de vloer hoeft te lijmen. Er is dus iets meer ruimte voor een eventueel foutje. Vergeet echter niet een losse ondervloer te bestellen. Ook aan de de toplaag van deze vloer is een willekeurig voelbare structuur toegevoegd. De combinatie van de realistische designs, vierzijdige v-groef, matte afwerking en embossing zorgt voor een bijzonder natuurgetrouw effect. De planken zijn lekker lang en geven daarmee een groots effect aan je ruimte.

Vivafloors - Naaldhout 4205 (PVC Click)

 

 

Vivafloors - Tegel 1940 (PVC Click)Tegel 1940 - klik PVC

De 1940 is een grijze, egale betonlook tegel en één van onze favorieten. Modern en industrieel! De 1900-serie bestaat uit vier kleuren betonlook tegels, waarvan de twee donkerste ook verkrijgbaar zijn in visgraat. Dit maakt jouw industriële interieur helemaal compleet! De tegels uit deze serie hebben een vrij egale look en een minimalistische v-groef. De voelbare structuur komt overeen met de structuur van een echte tegel. Daarnaast is het een stuk beter betaalbaar dan een natuurstenen vloer. Je kan kiezen uit klik of plak PVC.

Vivafloors - Tegel 1940 (PVC Click)

 

 

Vivafloors plak en klik PVC kopen bij merkvloerenwinkel.nl

In het assortiment van merkvloerenwinkel.nl vind je uiteraard allerlei topvloeren van verschillende A-merken. Vivafloors is zo’n merk dat we graag eens wilden uitlichten, gewoonweg omdat we je zo’n prachtige selectie aan vloeren mogen aanbieden. Is je interesse gewerkt? Klik rond, ontdek jouw favoriet en bestel direct je gewenste aantal vierkante meters. In de calculator in het tabblad onder het product kan je direct zien hoeveel m2 en dus dozen je waarschijnlijk nodig hebt. Ook voor andere soorten vloerbedekking van topmerken zit het bij merkvloerenwinkel.nl wel snor. Misschien wil je meer weten over laminaat, parket of overweeg je een traprenovatie? Ontdek ons webshop aanbod of neem contact met ons op.

Contact